var lilla o

Nu bor vi pa en liten o med bara ett resort helt underbart.Snorklar hela dagarna bland miljontals(kann sa) fiskar i alla mojliga farger syrran kanske inget for dig ,kom ju i hag pa phi phi sist hi hi na man kan ju bada utan dem oxa om man nu skulle vilja men de e ju detta som e  kul.Killarna hyrde kanot och har varit ute och paddlat oxa idag.Imorgon flyttar vi oss till en annan o som heter kho maak lite mer  bebord kan ju vara trevligt med om byte pa maten :)
Kul att ni tittar in hos mig och uppdaterar hur de e dar hemma oxa.
Lycka till pa skrivningen syrran vi haller tummarna.
Tack Jessika och co for att ni tar val hand om varat bustroll :)
vi far horas mer senare har finns de namligen inte sa mycket strom sa de e JATTE dyrt att blogga men jag var ju bara tvungen
Skot om er alla
Kramis

Kommentarer
Postat av: carita

Det låter ju jätte mysigt med en "egen" ö! Måste få höra eran rutt sedan och se lite kort... Var inte besviken på våra resmål men det var lite väl befolkat med ALLDELES för mkt turister (vi var ju inga =)) och det är ju mysigare med mer äkta thailand.
Sköt om er ohc akta er för solen... =)
Kram

Postat av: Anonym

vad härligt ni har det vi hörs när ni är på väg hem supernyfiken att höra om era äventyr kramr på er
jessika

2007-03-27 @ 19:43:36
Postat av: Maria

Gottegrisar där!!! Är ju inte alls "avundsjuk"!! Hihi, fast idag har det vart helt toppen, och glass på bryggan i Stenungsund och det bränner på armarna är inte heller fel ;-)
Njut på!
Kram Maria

2007-03-27 @ 22:02:08
URL: http://mariascollage.blogg.se
Postat av: malin

härligt!!! kul att höra mer om hur ni har det - nu är jag verkligen sugen på alla fina bilder när ni kommer hem... fortsätt NJUUUUT! *kram* (sommarvärme i Göteborg - 18 grader varmt och stråålande sol)

2007-03-28 @ 10:42:15
URL: http://mallafors.blogg.se
Postat av: Annika

Åh så skönt ni verkar ha det. Känns det som att dyka /snorkla i ett akvarium? Med fiskar i alla tänkbara färger? Glöm inte ta massvis med kort...så vi här hemma kan njuta sen av er resa. VÅREN är här i Göteborg-Sverige. Underbart det oxå *S* Kram Annika

2007-03-28 @ 17:02:20
URL: http://mellbina68a.blogg.se
Postat av: angela

jag klara det

2007-03-28 @ 18:03:42
Postat av: Boutottwa

Very nice and well designed web site. Great content and a fascinating read, keep up the good work and looking forward to more in the future.

2008-02-15 @ 10:58:39
URL: http://boutottwa.blogspot.com
Postat av: Bragemargrethe

This is a truly fantastic site, which I stumbled upon through google, I must say it has been a pleasure viewing this site and I am very happy that I found it, excellent content, keep up the good work and good luck.

2008-09-03 @ 13:49:22
URL: http://bragemargrethe.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback