Helg

Var på tjejträff i tisdags Tack Maria för god mat ;) och lite inrednings tips. Alltid lika kul att träffas och tjöta lite.Tex höra om  Lisas äventyr hon ofta hamnar i *fniss* vi fick också lära oss vart man ringer om man behöver komma till bara Polisen, jag har hört de någon gång men jag kom inte ihåg så nu har jag lagt in de i min mobil 114 14 man vet ju aldrig när man behöver slå detta numret.
Annars har jag faktiskt tagit de lugnt och varit ledig några dagar så skönt .Men nu väntar jobbet i helgen, dax att bita ihop men de e okej lite roliga saker ska jag klämma in i helgen.Mer rapport om detta blir de efter helg.
Nu ska jag åka ner till mitt andra hem *ler* backaplan och shoppa lite saker  får nog allt ta en titt inne på ginatrico de öppnar ju idag i coophuset oxå.

Ha en bra helg nu allihopa

vi ses kompis


Kommentarer
Postat av: Anneli

Kul med en vardagstjejträff, måste ju faktiskt inte alltid vara på helgen. Synd att du jobbar i helgen, så man inte får träffa dig hos Malin imorgon.
Söta nassar! *L*
krAM Anneli

Postat av: Petra

Men gu så söta!
Ha en go helg
kram Petra

2008-04-11 @ 14:46:57
URL: http://petraspyssel.blogg.se
Postat av: Anneli

Va kul!! Glad att jag fatta fel!! *L*
Ses imorgon!
ny krAM!!

2008-04-11 @ 15:51:22
URL: http://anneli68a.blogg.se
Postat av: Annika

Hittade du nåt kul på Gina? Var också där idag...blev lite besviken. Hoppas på att hitta nåt nästa gång jag kommer dit! Tråkigt att du jobbar i helgen...då missar du Malins pysselträff. Kram Annika

2008-04-11 @ 22:50:14
URL: http://mellbina68a.blogg.se
Postat av: Annika

Vad roligt! Japp då ses vi ju sen. Kram Annika

2008-04-12 @ 10:14:17
URL: http://mellbina68a.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback