Min scrappar hörna.

image133
Håller på att städa och sortera papper  oj vad svårt de är om amn ska lägga i färg el matchande ??
de blev båda delarna matchande och så gott som de gick i färg.
image134
image135

Och nu e de äntligen städat(ett litet tag) och fint i min nya scrapphörna.E sååå nöjd tack Älskling för att du fixat till min pysselhörna.
image136
image137
ser att vi inte hade gjort färdigt stolarna när jag tog detta kortet.Men alla har givetvis svartsitts.*Ler*
Visst blev de fint !!! Om jag får säga de själv.Jag kan "umgås" med Anders (när han ser på film mm) samtidigt som jag pysslar.Toppen hi hi. De som oxå är bra e att vi kan använda bänken att duka upp om man har mycket gäster tex.
Idag var de snabbmat som gällde var klyven på vad jag var sugen på,men jag tänkte att jag skulle prova mig på sushi (igen) för andra gången. Men jag vet inte de e nog inte min grej....
kramiz 

Linus och Oskars gubbar

Linus och Oskar har pysslat lite, gjort egna gubbar och ett höghus.
Linus gubbe på flygplatsen *L*
image138

Linus och Oskar håller på med höghuset. Grattis igen Oskar till att blivit storebror igen.
image139

Här e gubbarna .Skulle vara lite roliga och läskiga med spindlar på ryggen *L*
image140
Ja då tackar Linus  för att ni tittade in på hans gubbar.
kramiz

Torsdag

Nu fungerar vårat internet igen jippi :) vad beroende av internet man har blivit.Fast vår telefon e fortfarande död :(
nu har jag varit ledig lite i regnet så lite kort har gjorts ( tur att man har goa vänner som har såå härliga stämplar som man har fått låna) + en layout till mitt album.Tänkte att jag var tvungen att göra en layout de var ju jätte längesedan, fast jag har inga roliga kort. Men nu när internet börjar att fungera igen får jag nog passa på att beställa lite kort.

Vi har ju två kompisar som har fått barn så jag måste ju göra lite kort till dem här e ett + ett extra
image129
image130

image131

och här e två enkla barnkort att ha i reserv i fall killarna ska på kalas
image132

och till slut min layout när jag somnade i solen och sedan vaknade upp med bett på hela benen.Sandflugorna måste haft en rejäl fest när jag sov.
image133
Ser ni jag har faktiskt gjort kort på "spill bitarna"  fast jag inte tänkte på de, utan såg de sedan hi hi. gillade pappret *L*
Nä nu ska här fixas lite i morgon e de dax att börja jobba igen och då pratar vi om att jobba ... ska köra sista masstodont passen nu innan man går på semester, mycket jobb fram över men snart dax för semester man får se fram imot  onsd.i v28 ned räkning till denna dag har börjat....semester sedan :)
Men jag/vi har en del roliga saker att se fram i mot innan dess, de berättar jag om senare.
Ha de


vilken konstig midsommar

Vilken midsommar !
vi åkte till daftö camping i strömstad trefamiljer för att fira midsommar ihop.Torsdagen hade vi jätte mysigt ihop bodde jättebra intill leklandet perfekt för både barnen och oss de kunnde vara där och leka själva medans vi kollade till dem på håll.
Men själva midsommardagen blev ju inte som vi hade tänkt,vi som många andra trodde att regnet skulle ge sig någon gång men ack nej .Konstant regn från morgon till kväll :(
De slutade med att vi hade midsommarmiddag ihop visst några nubbar blev de för vissa.och sedan när vi hade ätit färdigt på kvällen åkte först en familj hem och sedan den anndra efter som de regnade in i deras tält .Vi erbjuöd att de kunnde sova inne i vår husbil men jag förstår dem oxå.Vi kunnde få vara med ett par andra på campingen men de var inga man ville umgås med .De var mycket tjöt och bråk där nämligen.Vi tänkte att vi kunnde försöka få tag på våra vänner som har sommarstuga inte så långt där i från om vi kunnde vara med dem .Men vi fick aldrig tag i dem
Så när Anders ögon börjde se John Blund och killarna ville se på film passade vi/jag på att köra hemåt i stället så vi var hemma i göteborg kl 22,30.Faktiskt ganska skönt att vara hemma :)

Så vi fick fira midsommar på lördagen i de fina vädret istället med syrran o co grillade tjötade badade och drack gott.Sedan när de var dax att de skulle hemåt så bytte vi barn Rasmus hängde med dem hem och Oliwer stannade kvar hos oss med Linus.
Idag möte vi upp syrran en snabbis på Ikea för att byta tillbaka rätt barn :)
Innan vi träffade syrran var vi faktiskt på freeport. Linus och oliwer var och lekte i djungelrummet medans Anders och jag strossade mellan affärerna.Anders ville hitta några fräcka kläder  och bh till mig.Jag har sagt att de e jätte svårt och han tror mig inte ,fast nu gör han nog de *LER*
Å jag ångrade mig nog att jag inte köpte ett par jätte sköna Adidasskor de hade 50% i hela affären,fast jag hade ju nyss köpt ett par tennisskor :(
Nä nu e de dax att göra lite nytta igen här på jobbet vi hörs
kram

Nya layouter

Lite nya layouter .....

image123

De två andra gjorde jag på sista paperdolls träffen. Även kort av spillbitarna av layouterna oxå, smart idee Malin  och Erika tog med sig den från en träff de hade varit på dagen innan.

image125

här e kortet av lite spillbitar från layoutern
image126


image127
och "tillhörande" kort
image128

Ha de gott gott folk nu e de dax att köra barnen så jag kan hoppa isäng och sova ZzzZ
kramiz

vill inte funka för mig idag.

Har försökt mig på att lägga in lite layouter men de vill inte funka så jag gör ett nytt försök i morgon.
Ha en bra början på veckan , Snart e de midsommar då hoppas vi på kanonväder.
Kramis allihop

Snart helg :)

Snart e jag färdig med mina masstodont pass här på jobbet de ska bli så skönt.Anders  och jag har typ bara gått om varandra den senaste tiden(två veckor typ) gick till jobbet idag så ses vi på lördag eftersom han ska ut med jobbet imorgon och jag ska jobba.Jag får hjälp med mig i morgon natt efter som Anders ska bort så följer Rasmus med mig till jobbet och Linus skulle sova hos bästisen.
Här kommer lite kort som en på jobbet hade beställt som hon ska skicka till sina vänner i England.Så de var ju bara att fjäska med Malin.h om att låna hennes "happy birthday" stämpel.Oj så fick jag en egen oxå "congratulition"oj så stavas de inte , men ni fattar.Tack Malin.H
Äntligen så har jag fått tag på den "försvunna"stämplen TACK Malin.F så nu e den postad till sin rätta ägare efter mycket :)
Ha nu en skön helg allihopa
för de tänker jag ha när jag e ledig lörd. och söndag :) :)
kramis

107718-122107718-121107718-120
psst  tack  Erika för Frilssen

måndag natt

De e nog inte meningen att jag ska skriva här idag NU har de försvunnit 2 gånger ...:( mitt inlägg grr
i Fredags var de skolavslutning för Rasmus (mysigt )efteråt tog vi en glass nere på triumfglass.
107718-119107718-118

Sedan hem en liten stund för lite senare bar de av till liseberg våra barn hade ju äntligen växt (överlyckliga) över att oxå få åka de kompisarna redan har åkt  men men .Så bland de första Rasmus och jag åkte blev ju balder.Han tyckte den var jätte bra lite läskig oxå.Linus fick ju äntligen hänga med i kållorado oj vad glad han blev.När vi skulle hem vann ju Linus en Jätte kexchockerlad med bara ett nummer 5kr annars e de ju vanligast på detta.EN jätte lyckad dag för killarna. Mindre skön för mig som fick OFFRA mig i några snurrgrejer på liseberg, så senare på kvällen och natten på jobbet var jag fortfarande illamåeende.Nästa gång hoppas vi på att någon kompis kan hänga med :)
107718-117
Vet inte vad han har hittat på för konstigt flin men glad de är han :) :)

Lördagskväll tog vi en prommenad och våldsgästade Marie och Robban (givetvis Michaella och Felicia oxå) stackarna de var helt slut eftersom de hade varit ute i solen hela dagen på massa stohej och haft gäster.Så kom vi med två vildbasar de kändes som våra barn inte satt stilla och tysta en minut :)
Igår var de ju avslutning på paperdolls alltid lika kul,Jag var lite seg tyvärr men roligt hade vi, fasten vi inte var så många.Men lika glada e vi för de då hade vi ju turen att vinna massa priser :) *L*

Nu blev mitt inlägg mycket kortare, efter varje nytt försök blir de kortare och kortare. Men de kommer mera....en annan dag.
Sköt om er alla
kram

mycket att göra..

Viket firande vi hade på nationaldagen med att åka runt på kalas först skulle Rasmus på en klasskompis kalas sedan en snabbis till Harald som fyllde 13 år och sedan vidare ut till mamma där vi skulle fira brossan som fyllde 23 År grattis alla.
Hemma håller vi på att fixa till pysselhörna och "finrum" så de e ganska stökigt tyvärr man vill ju vara ute i de fina vädret,fast visst e de skönt att hålla sig i skuggan oxå vi är inte vana vid denna värmen. Men skönt e de.
Idag är de skolavslutning för Rasmus så de blir inte mycket sovande för min del tycker de e mysigt att vara med i kyrkan och sjunga Idas sommarvisa mm  och ta en glas efteråt på triumfglass (mysigt :), senare på eftermiddagen (efter att jag har sovit lite och när Liseberg har öppnat)blir de ett Lisebergsbesök.Och tack vare min snälla o goa Morbror så har vi  lisebergsbiljetter att åka för :) :) De e ju alltid välkommet, annars kan de ju bli väldigt dyrt tyvärr.
Ett tips OM ni ska åka till tyskland i sommar och har (annars inverstera ett) lisebergskort så kan jag varmt rekommendera att ta en tur till Europa park (ganska nära Franska gränsen) Så himla bra nöjespark bra saker och kul att titta runt oxå. Har man lisebergskort så gäller de som inträde och allt ingår man betalar inget för att åka suveränt tyckte vi. Bara komma ihåg att ta med mycket att dricka.Visst man kan handla där inne men de kan ju bli ganska dyrt  man e ju väldigt törstig när man far om kring ..*L*

Önskar att de Är midsommar så mina mastodont pass är över på jobbet, vi ska nämligen åka iväg och mysa med kompisar uppe på Daftöcamping .Ska bli såååå kul jag längtar (och hoppas på kanonväder som nu)
Så längtar jag givetvis till på söndag och att  få träffa alla paperdolls för sista gången innan alla far i väg på semestrar mm Hoppas många kan komma :) :)
kramis vi ses

lite nya kort

image116image115

så har de gjorts en hel del kort här hemma många som gillar mina kort (känner mig stolt)
fast oftast hinner jag inte scanna dem och Anders frågar varför ska du scanna dem när du gör så många.???? vet inte kul..
De översta e till en tjej så hennes namn ska dit på sidan.
Bengt -Åke är ett beställningskort (hoppas att  du gillade kortet Ann-britt).

ÅÅÅÅ vilket underbart väder.:) :) :) :) min termometer visar 26 grader i skuggan fattar ni :) :) :)

Skönt väder!

Vilken underbar helg skönt väder och inget jobbat :)
Vi har bara tagit de lugnt, letat efter en ny matsals möbel i Ek De finns många snygga fast svårt att bestämma oss... fick gå ner till grannen i dag och se vad hon tyckte och trodde passar bra hos oss.Hon har verkligen känsla för inredning. Wow vad fräkt hon hade gjort i köket e sååå avundsjuk,du får alltid till de så himmla tufft och bra Erika.
Viket härligt väder, i går satt vi ute till kl 24.00 (fast visst vi fick ta på oss en tjocktröja)och bara tjöta och hade trevligt med våra grannar Stefan och Alexandra.Stackars Alexandra hon har troligen blivit allergisk mot sprit, först trodde hon att de var öl men i går provade hon att dricka lite vin och samma sak.Hon svullnar upp inne i munnen , de måste vara jätte äckligt lite panik att de ska sätta igen sig ordentligt :( Har någon hört talats om att man kan vara allergisk mot SPRIT???
Nä nu e de dax att fixa lite mat på grillen, ha en fortsatt skön dag
kram på er alla