varm chockerlad (kan aldrig stava till de) med grädde *mums*

Sitter här hemma och tar de lungt med en kopp varm chockerlad med vispgrädde mums synd att man inte kan dricka hur många sådana koppar som helst, Då hade jag ju rullat fram här hemma
107718-62
 skolan har studiedag så killarna e hemma. Tänkte vi kunnde hitta på något men de verkar bara älska sitt hem...Måste vi säger dem.Tråkmånsar.Ja ja jag får se om vi kanske kan komma ner och kola lite på bokrean el så får vi bara slappa och jag kan ju passa på att stämpla och måla de nya stämplarna som damp ner i min brevlåda idag *L*.
Anders tycker jag lägger ner mycket pengar på scrappingen, Han kan kasta sig någonstans på alla hans elektroniska prylar han köper hem från tyskland och usa mitt e billigt gämfört med hans hobby . Han e prylgalen :) Nu har han köpt en uppblåstbart spa för utomhus typ en stor rund bassäng med bubblor tror jag de e. Helst ville han ha ett sådant där riktigt bubbelspa för vinterkallakvällar men de finns ingen plats vi har ju en"stor" pool inbyggd i altan. Ja ja vi får se hur detta blir,de kan ju vara skönt att hoppa i en mysig snöig och kall vinterkväll med lite vin kanske??? Åter står att se vad han har köpt :)
tror den ser ut så här hi hi *små ler*


En väldigt enkel layout på Anders och Sally på nyårsafton i vårt ute rum,ser lite torftlig ut
får väl skriva något mer kanske.
107718-61

Jag gjorde faktiskt oxå ett försök på swescrapbookings skissutmsning men men alla kan ju inte bli publiserade :)
Min syrra och jag på Liseberg för många årsedan när vi provade på hur man såg ut förr i tiden.
107718-55

Ha en bra dag *Kramis*

helgen går mot sitt slut....

Så var denna helgen oxå slut med mycket snö som tyvärr har blivit mer eller mindre is idag. Tråkigt med detta växlande väder.Antingen eller mycket snö så man kan åka pulka mm el VÅR.I lördags gick jag och Anders på kvibergsmarknad ,jag tycker de e lite kul.Men ush så kallt de var där jätte rått vi frös som isbitar om händerna.När vi kom hem märkte vi att de faktiskt var skönare väder här hemma. Så vi "sparkade" ut barnen att gå ut och leka i snön.
Rasmus tyckte de var så där först....
107718-57
men sedan var de roligt
107718-58
Skoja lite
Sally tyckte oxå om snön  "nya tomtemor"
107718-56

De var natt gäst även lördagen Linus bästis kom och lekte och sov över de
har så himla kul tillsammans fasten de bor en bit ifrån varanndra. Låter som de har flyttat långt men de e bara en bit efter älvsborgsbron (som tur e )

Nu ska de strax fixas kvällsmat ,måste få barnen i säng i tid.De har ju inte blivit  så  när kompisarna har sovit över och de har varit helg.
Äntligen e jag klar med pappas papper som jag verkligen har väntat med in i sista minut.
Tyvärr stämmer de inte riktigt inget allvarligt hoppas jag, de lär jag ju få höra i så fall.
Ska nog ta mig en titt på panduro på nätet i kväll, för de hade inget bra på rea i stan:(
Fast man lär ju shoppa till helgen som kommer jippi mässa :)
vi ses en annan dag :)

Ledig Fredag :)

Så e man "ledig" ska igentligen jobba helgen men kan de inte.Känns jätte skönt jag har inte varit borta från jobbet på hur länge som helst har turen eller nått och blir alltid annars sjuk när jag går på ledigt. De har följt mig.De var så i skolan oxå hade tex 3 frånvaro tillfällen på gymnasiet tyvärr var jag inte duktig men jag var alltid där :)
Anders e så där glad den nya bilen börjar strula med oljetrycket trodde han.(han har köpt den krockad och bygger ihop den) Ja ja han brukar kunna fixa de mesta fast de kan ju bli dyrare än tänkt , nä nu tänker vi posetiva tankar. :) :)
Idag har vi två "små" nattgäster barnenm lika glada som alltid
förra veckan hittade jag pommes bokstäver av potatis och morötter de såg ganska roliga ut tänkte prova och så de blev de idag. De var faktiskt väldigt goda efter att ha friterats i fritösen
Alla tyckte de var goda till och med Anna och Anders som var lite skeptiska till att de visst var morötter oxå fast de fick de veta efter åt
Annas kommentar -Jag som inte gillar morötter ja ja jag tar lite till de var goda :)
107718-51
107718-52
107718-53
107718-54
vissa hann man inte plåta förren de hade börjat äta upp sitt namn hi hi
ser lite torftligt ut men de hade så himla bråttom (jätte hungriga) med att
smaka så både grönsakerna och såsen hann vi(barnen)  inte med.

Jag och Anna var en sväng i stan men de var så himmla kallt (och lite orörlig)
så de blev bara Inex fast deras stora stämpeldyna var slut snyft
och panduro hade ingenting roligt väldigt ut plockat och tomt de höl på att plocka upp saker .
De går fler tåg... tex mässa nästa helg :)

Nä nu ska vi ner och duscha och bausta
Och alla glada och goda kollegor som jobbar inatt ha de pyssla om dem från mig :) :)

Ha nu en jätte bra helg allihopa kramis

popcorn NU

Sitter och trycker i mig popcorn "mitt" i veckan sådant man brukar göra på helgen men jag kände att jag var bara tvungen så sugen.E nämligen lite små irriterad (löjlig) på att de e så stökigt här hemma men de e ju så att jag har inte gjort någonting  pga att jag inte har kunnat röra mig och att jag inte får lyfta någonting just nu (ni behöver inte tycka synd om mig de bara e så, kan förklara en annan gång)
Men de e hur svårt som helst att låta bli ni skulle sätt mig när jag dirregerade Linus med dammsugan idag gå dit gör så blla blla... Jag ska ju njuta av att slippa städa visst e de så! Anders jobbar över håller på med vår nya bil,ingen varjation här utan en nyare v70bara de får väl duga. så säljer vi vår "gamla"v70 för de känns för mycket att ha två stora bilar.Jag gillar min lilla clio  lätt att parkera när man gör snabb stopp utanför pysselaffärerna. Fast man får se upp för p-lisorna eller hur Annika och Annelie dom e över allt :)

Jippi jag fick ju mitt nya EGNA Diesel alfabet till qk från USA i tisdags,de postade de veckan innan så 1v  tog de innan de kom till mig de tycker jag var hyfsat snabbt :) :)

Nä jag mååste oxå premunera på scrapbooking m.m e så sugen på att läsa den när man höra alla bara myser med den hemma ny Lite sotis faktiskt. Ja ja jag får hålla mig till nästa vecka
-Den som väntar på något gott... väntar aldrig förlänge-

Tack för trevlig msn tjöt Malin.F
Sköt om er alla i snöblåsten kramis

Tisdag kväll

kan ju inte  låta bli vill bara ha in ett litet inlägg de var ju längesedan sist
i söndags var de ju paperdolls lika trevligt som vanligt fast jag fick inte ihop så mycket men men de går fler tåg...
Här e en canvas från i söndags Malin.f lärde oss, så alla fick ihop varsin som ni kan se på paperdollsblogg snart
107718-48

En layout på Anders och mig  oxå gjord i söndags korten e tagna 1994 och 2006
Fick ju prova på revilotions (stavas nog inte så men de får vara så) spicey chicken  alfabetet att skriva
kärlek och siffrorna med Tack Malin H
107718-50

Här e lite kort från kroatien som jag ännu inte fått gjort som jag vill ha med i min
Dagbok/album för 2006  så här blev dom .
107718-49

Nu får ni hade så bra så hörs vi en annan dag.

{ sköna fredag }

Så var de fredag Vår "Alla hjärtansdag" firade vi först på resturang med god mat hela familjen. Sedan var de säng dax för barnen. Så kröp vi ner och mös i soffan till filmen "De tre musketörerna" som vi såg på för första gången för 13 årsedan när vi blev tillsammans....

Igår var vi ute hos syrran och hälsade på.Barnen lekte och jag fick visa henne lite hur man gör en canvas, då hon tyvärr inte kan vara med och  få expert hjälp på paperdolls på söndag.
Sen var de bara hem och släppa av barnen då jag skulle på tjejträff i surte.Jag kan säga att igår måste jag ha glömt huvudet kanske hos syrran el nått . Jag körde nämligen på tok fel när jag skulle till surte. Sedan när jag skulle hem körde jag en himla om väg hem oxå över angeredsbron mm. Jag brukar ha väldigt bra lokalsinne annars. När jag kom hem rev jag ner ett staket (för Sally) + soppetunnan.vilken dag. Fast de väldigt trevligt att tjöta med alla tjejerna som man inte har sett på flera månader.Tack Jessika för soppan mm och alla andra tack för trevligt sällskap tjejer - alltid lika trevligt att träffas -

Idag blev de rastning av pappa de låter hemskt men de e faktiskt så 1 timmas shoppande av dricka godis, glass och spel ( bingolotter mm) allt för att han ska få sin vecko dos av motion annars rör han sig inte mycket bara mellan rummet han har och rökrummet, tragiskt men sant. Han har blivit hur fet som helst
:( ,de har alla gubbarna på boendet blivit för att de aldrig händer något där. De e aldrig ute och rör sig.
Efter pappa blev de dax att knö bland alla på willys men nu e de gjort  :)

Nu e de dax att röja lite här hemma så de e okej inför helgen alltid trevligt att ha de städat och fint när man ska vara hemma. I och för sig kommer jag bara vara hemma på lördag och rymma HELA söndag längtar redan(man e som ett barn inför varje scrappträff)längtar längtar.
Nä de e väl ingen ursäckt att slippa städa .....
Ha en skön helg allihop
och alla paperdolls vi ses på söndag :)
kram

denna fina blomman fick jag på Alla hjärtans dag av Anders

107718-47
visst e den söt, har nu ställt den på mitt sängbord

Alla Hjärtans Dag - förlovade i 12år-

Ja så var de Alla hjärtansdag en mysig dag tycker jag. Nu har jag och Anders varit förlovade i 12år idag 14 feb., ja jag vet de e kanske lite töntigt att ta denna dagen fast jag e lite löjlig samtidigt gillar jag att fira (nästan) allt som går att firas. Jag borde nog bo i USA där firas minsann högtider ordentligt vi svenskar e lite torftliga och snåla/tråkiga i mina ögon.
Så skäm bort varandra lite extra (som man borde göra oftare)
För oss blir de resturang besök har inte bestämt riktigt vart vi ska gå. och så får man mysa till de lite hemma oxå :) när barna har lagt sig.
Man behöver inte göra så avanserat  ett tips e att man använder pepparkaksformen hjärtat när ni ska fixa maten idag. tex tryck ut hjärtan ur falukorvsskivorna, forma pannbiffarna  till hjärtan mm el tryck ut hjärtan ur gurkan ,morötterna  med hjälp  av kakformen. Nä nu ska jag inte tjata ut er som kanske inte tycker om denna dag(om de finns sådana:) )

Lite tänk värda ord

Ja kärlek är verkligen en känsla att dela med sig av,
Ju mer man ger ,desto mer får man tillbaka.

ett kort som jag snabbt scannade av innan de åkte ner i postens brevlåda + två bokmärken som två av mina arbetskollegor ska få i natt  + lite gelehjärtan  och chokeladhjärtan mums
vet att jag scannade lite snätt  men man ser dem okej

Ha nu en JÄTTE bra ALLA HJÄRTANS DAG kram på er alla

107718-46107718-45

svettig och go

Lördag morgon och jag var uppe tidigt vad gör man inte för att få trevligt sällskap och röra på "fläsket" lite. De blev allså stavgång/promenad i nästam 1 timme.De var faktiskt riktigt skönt fasten de var kalt kände vi inte de svetten den rann så fint en då.Tack för en jätte trevlig och skön promenad Annika och Elisabeth. Annars har de inte hänt så mycket.Fick locka killarna att de skulle få pyssla måla på canvas annars hade de nog suttit vid datan och tvspelet hela dagen. De blev döskalle tavla med deras namn på.

107718-44

107718-43

vad tyckte ni om melodifestivalen då ? själv tyckte jag att de fanns fler låtar som var okej
än förra lördagen.
Gillade lärarinnan som gick till final ingen slagerlåt men väldigt vacker röst och så var
hon ju en helt vanlig tjej ingen som typ har varit med 100 gånger mer jordnära människa.
The Ark låten e ok men vad hade de på sig?????
Än sålänge ingen 10 poängsslager.
Nä nu ska jag mysa lite till med gubben framför tv (var annars) nu när barnen har lagt sig.
kramis

proppmätt.....

Fortfarande proppmätt el jag menar bröstmätt blev sen tacomiddag efter att man kört hem Rasmus  kompisar och sedan ut på promenad med Sally ush vad kalt de e de drog värkligen i kinderna brr. Sedan fick jag tina upp mig i en varm dusch så tiden den bara (som vanligt)rusade iväg.
Pratade med syrran hennes minsting (1år ) har åkt på magsjuka el vinterkräksjukan  så då vet man vad de har att vänta den familjen. Vi håller oss långt borta.
Lovade Linus att visa våra godabullar som vi bakade i onsdags här e dem

107718-42
några med pärlsocker och några få med strössel. gissa om vi mölade bullar i  onsdags
De e ju sååå himla goda när de e varma mums
Nä nu ska jag ta en snabb titt på ebay om de finns några qk alfabet till bra priser och sedan krypa ner i soffan .
Sköt om er alla och njut av helgen de tänker jag göra.*L*

Fredag Fredag och man e ledig (ska bara sova lite först)

Så e de äntligen Fredag och en LEDIG helg så himla skönt.Fast Anders ska jobba  lite på fredag och på lördag dag på att fixa  ihop våran Nya bil han har köp. (en krockad v70) De blir nog bra när de blir klart. De brukar de alltid bli detta e Anders  bra på (faktiskt).
Kände att de var verkligen dax att komma igång nu så jag gick en ordentlig promenad med stavar och tyngder på morgonen med Sally innan jag skulle hoppa i säng.Fast på Lördag blir de ordentligt ingen hund som stannar än.Då jag ska gå stavgång med ett gäng underbara pysselfantaser  de ska bli så roligt. Nytta med nöje :)
Senare på kvällen ställde jag mig på trampmaskinen  (oxå )  framför tv + att jag gjorde lite med magtrimmen den brukar man känna av dagen efter.  Detta e ju igentligen ganska lätt att göra men man tar sig aldrig tid till de, för att personligen tycker jag att de e så himla tråkigt.önskar jag hade glädjen och energin som tex Tina med att ta vara på sin kropp.Motion motion.......
Nä nu får jag göra lite nytta här på jobbet oxå
ha en skön helg alla
Vi hörs och syns *K*

mitten på veckan

Så var de redan mitten på veckan känns ganska bra.Linus e ledig idag och har bestämmt att vi ska baka bullar lite senare ska vi hämta en kompis till han(bästisen)som tyvärr har flyttat inte så långt som tur e men de kan ju inte ses varje dag.?att han e 1 år äldre går ju i skolan då. Så jag har planerat att gå ut med Sally sedan sätta en bulldeg när vi har bakat färdigt får vi se vad klockan stannar på om jag hinner lägga mig en stun innan vi ska hämta kompisen. Annars får jag ta en powernapp senare men måste få någon lite då jag ska jobba inatt. Men jag vet ibland bara rusar tiden iväg och vipps så e de dax att gå till jobbet och man har inte tagit sig tid att vila dumt men de går visst e man seg snare på natten (fast de kan man ju vara en då).

en layout som jag vill ha gjort då jag gör en "årsbok"/dagbok av mina layouter vad vi gjorde el hände under 2006 inte så bra kort men de var ju svårt med att ha med en bra kamra när man åkte forsränning de skvätte och guppade en hel del man fick verkligen hålla isig iblad med fötter och händer. Men ett roligt äventyr tyckte vi alla
107718-41
Forsränning i slovenien ett roligt men vått äventyr

några kort jag har gjort som jag tänkte skicka/ge nästa vecka på alla hjärtans dag
107718-39
107718-40
Ha en kall men fin dag idag *L* vi ses

seg......

107718-38
ett litet mästerverk av familjen Sjöberg
KIllarna fick berätta vad de kännde och tänkte på om kärlek
och detta blev då resultatet.

107718-37
ett litet alla hjärtans dag kort

107718-36
Rasmus hemma på nyårsafton
söt eller hur
Har man ingen tjej så.......
Tack snälla Erika för blomman de blev sååå bra pricket över i:et

107718-35
Så himla ledsen man kan bli när man inte får som man vill

Tyvärr så blev de inget sjörövarkalas för Linus han e dålig (igen)feber och huvudvärk.
Vi hade planerat att vi skulle åka in hela familjen så skulle vi titta runt vi oxå fast själva på sjöfartsmuseet
så jag upp tidigt kl 13.00 (jag hade ju jobbat hela natten) gjorde iodning mig då kläcker Anders ut sig att Linus e sjuk och att vi inte skulle åka  grr. Då kunnde ju jag sovit mycket mera. De e anders i ett nötskal planera finns inte hos honom och många andra män har jag hör.
Trött och seg ska jag nog försöka vakna till ordentligt borta i min pysselhörna :0)
Sköt om er alla vi hörs och syns.

Slutet på denna veckan

Skulle igentligen vilat lite (ska jobba inatt) men har ingen ro vill göra sååå himla mycket. Funderade på att göra en canvas nått i stil med vad jag läste i scrapbooking m.m tidningen fast de hade gjort en layout om kärlek a-ö så jag frågade killarna lite i går kväll vad de kunde komma på på olika bokstäver om kärlek typ p sa Linus pussas  k = kär mm vi får se vad de blir av de.
Inget roligt väder idag att promenera i grått och trist suck.
Fast igår vad de ljuvligt skönt kändes som våren. Såg att de hade kommit upp lite blommer redan i rabatterna när jag var och promenerade med Sally igår. Hoppas de klarar sig bara.
Så ska här jobbas i helgen TYVÄRR e min kära kollega sjukskriven snyft men vi hoppas att hon kan komma tillbaka på onsdag.De känns som de var en evighetsedan vi såga, har säkert en heldel att pratas om på onsdag.Den natten kommer att gå fort kan jag tänka mig. Annars så e de kalas för två av mina kära kusiner som har fyllt år GRATTIS Nathalie 17år och Alex 16 år så vi ska till Nathalie kl 17.00 imorgon  alltid lika kul att få träffa min släkt  I löve them. Vi e en ganska storsläkt som alltid träffas när någon av kusinerna fyller år el när någon fyller jämmt.Har nämligen 4 morbröder och en moster och en brös kusiner.När vi träffas e vi allt mellan 1år-55år tror jag min älsta morbror e . Tyvärr har jag/vi ingen mormor el morfar vid liv så vi försöker hålla ihop så gott de går. Oj vad jag pladrade på om min släkt kanske inte så kul för er att höra på .Men de kul att få skriva av sig lite *L*
På söndag ska Linus på sjörövarkalas på sjöfartsmuseet  så jag ska fixa en present nu till Tilda som fyller år.
Ja just de vet ni vad Linus fick när han fyllde år ett scrapbookingalbum han älskar oxå att pyssla.De var inte från oss :)
Har lovat att visa hans tavla han gjorde själv en dag i januari. tror inte att jag har visat den. Fast just nu e minnet kort så man kan aldrig vara säker.Linus har scrappat en tavla

snacka om att killarna var eld och lågor när de fick  hjälpa till med elden, när vi paddlade kanot och övernattade i ett vindskydd.Regnet de öööste ner men elden stod kvar :)

Ha nu en riktigt skön helg på er alla kramis