sol sol strålande sol......

Så himmla trött på allt tjafs på jobbet.Varför e de så att de ofta blir tjafs mellan dag och natt ???
inte så mycket på min avd. men... Löjligt e de. De tjafsas om att de e mycket byten men de ska väl vara glada att de kommer någon och löser av dem de e ju inte så att de e massa vikarier grrr. Vi har haft otur att nattpersonalen har varit och är sjuka + att en ska ha tjänst ledigt .Inget de e vana vid, vi på natten är ju alltid där vi har haft väldigt lite frånvaron innan men har haft lite otur just nu.Vi är ju människor vi oxå fast vi jobbar natt! Nä nog tjatat om jobbet.

"vänder på handen"
Å vilket skönt väder var nyss ute med sally de var ju faktiskt redan varmt åååå bara de kan hålla i sig vi vill ha sommar nu! borde kanske inte skrivit de sist jag önskade fint väder så började de regna....:)
 Nä nu ska jag och Linus baka lite bullar
ha de

varmt och skönt ute

Varmt och skönt uteimage71, ÄNTLIGEN hoppas att de e här för att stanna :)
Har måttligt glada barn Rasmus e väldigt trött och känslig har faktiskt varit hemma idag.Ville inte utmana ödet för allas vägar. Bara går och gråter och e arg, näsan rinner  så de e väll något pågång.....
Fast jag hade ju behövt sova efter som jag jobbade inatt och ska men jag kännde att jag orkade inte flänga i väg med Linus,så han fick oxå vara ledig från dagis.Fast de skulle jag inte ha gjort de bara håller på att tjivashela tiden  just nu  grr. Sådana barn har ni aldrig bara små änglar eller hur .Nä nu e dax att sätta igån (som ) vanligt att göra lite nytta.Syrran och co kommer nog och hämtar husbilen idag de ska den till kordmården i helgen. Får väl kolla så den e okej..
ha de gött folk vi hörs en annan dag
kram

Morsdag

GRATTIS alla mammor de e vår dag idag!!!

Vilken helg hur kul som helst.
Fredagen börjde med massor av shopping i ullared där vi stannade över och hade mysigt med god hämtmat och cider. Tack tjejer detta glömmer man inte i första taget tex hur vig du är Annika *LER*  mm verkligen jätte kul.Nästa gång kanske de e fler som nappar på de när de hör hur kul vi hade de.Tack tjejer Malin, Annika, Tina och Anneli  för ett super dupper trevligt sällskap.Detta får vi göra om senare på året.Jag ska försöka träna på lite musik då ......fast jag tror att jag e ett hopplöst fall på de
I går var de dax att plocka upp ur alla mina gekås påsar de blev ju en del :) sedan titta jag och Anders lite på film och avslutade med att hoppa i bubbelpoolen här hemma på altan.

Idag vaknade jag av att Rasmus kom ner springande hysteriskat letade han efter sin väska. Jag lugnade ner honom och sa att jag skulle hjälpa han senare och att jag ville sova lite till.Han godtog de.Så när jag hade kommit upp ,var de ju dax att leta vi hittade den ganska snabbt då vissade de säg att han hade ju gjort ett morsdag kort de var ju de han ville ge :)
Linus hade oxå gjort ett de hade han "gömmt" hos grannen så jag inte skulle kunna se de innan .Vilka söta barn jag har puss på er killar.
Lite senare åkte jag och Linus ut till min mamma där syrran och min brossa oxå var och Anders och Rasmus åkte till hans mamma vi orkade inte flänga från ena änden till andra änden.Så detta känndes bra.

Medans jag sitter här och skriver kollade jag runt lite på bloggarna oj vad mycket roliga kort från vår lilla resa de har hi hi. Men så kollade jag ju in på paperdolls man e ju nyfiken vem som vann tävlingen.....
JIPPI jag vann en av tävlingarna  e så JÄTTE glad. Tack alla som röstade på mig. Sitter här nu med ett JÄTTE leende

Vilken härlig avslutning på denna veckan *LER*
Kramis

Äntligen Fredag Jippi

Ja så var de äntligen fredagen den 25 maj. Vi har väntat på denna dagen ett tag (några stycken ) och nu e de dax.
Ska bara sova lite nu på förmiddagen  så bär de av till ullared sedan. Oj vad kul vi ska ha shoppa massor (tur att man har ullared kortet så man kan betala nästa månad oxå :) och sedan  ha en riktigt mysig tjej "kväll" ihop med mysiga och roliga tjejkompisar i ullareds motell siom vi har hyrt. Så nu får jag göra de sista på jobbet så hörs vi sedan så får jag berätta hur vi har haft de. 
Sköt om er alla
kram 

"mass" produktion av kort till vänners begäran.

image111
image112
image113
image114

Ja här var de kort gjorda till vänners förfrågan + ett  till min  mamma  förstås.
Känner mig ganska nöjd med korten.

Ps e de någon som har en stämpel (som tillhör Gunilla) i stämpelgruppen med två bin/humlor i en tekopp tror jag de är, så kan ni väll hojta så kan jag hämta upp den kanske.Hon saknar de sedan lääänge.
Så får vi ta tag i stämplarna ordentligt  efter somman.  :)
 Nu e de dax att jobba.
Snart e de FREDAG jippi

Måndag

Vilken helg de har varit fullt upp både hemma och på jobbet .När jag gick av i morse var jag verkligen helt slut , de var länge sedan man var så här trött.. Så de var extra skönt när jag hoppade i säng i morse ZzzZ  somnade fort och vaknade faktiskt inte en enda gång innan telefonen ringde att de var dax att gå upp och hämta barnen.De e nämligen inte vanligt att man sover utan att vakna någon gång kanske upp på toa...
Jag hann ju faktiskt få till två lo`s för att få vara med på paperdolls tävlingen, hm hade lite strul bara när jag sedan skulle skicka iväg dem till Malin.h men jag hoppas hon fick dem :)

Detta var mitt bidrag till sweskissen (v20)
image108

Och så skulle man scraplifta en paperdolls medlem
så jag liftade Malin.h "skolavslutning"
image109

och så här blev min
image110

Tack för mig  och sköt om er alla
kram

mitt i natten

Nu sitter jag här mitt i natten på jobbet och tänkte fått skrivit lite.Tiden den bara rusar förbi mig hela tiden just nu vet inte vad de e. Hade tänkt försöka klämma in lite tid att umgås med lite vänner , men vet inte var tiden har tagit vägen . I och för sig sover jag ju bort en del nu i helgen efter som jag jobbar på nätterna men eftermiddagarna?? jo då e de dax att börja tänka på maten/middagen och sedan e de redan kväll swish vad tiden far i väg?????

Veckan som gått har ju varit mycket jobb + 2 dagar kurs.Snart e vi nog proffs (tror ni) på beröring mm fast för oss känns de som man aldrig kommer att fixa detta ...de kommer behövas mycket träning.
Försökte på killarna hemma Rasmus bara älskade de medans Linus tyckte de var mest roligt ,kittlande och skönt. Fast de får ju bli fler a gånger, nu var de ju så spännda på vad jag skulle göra :)

Idag blir de paperdolls hemma hos var och en ,så de blir att inte sova bort hela dagen man måste ju vara med i tävlingarna eller hur paperdolls *LER* väntar spännt på att få rösta på alla fina layouter :) (fast alltid lika svårt)

Hemma håller vi el jag på med ännu ett nytt projekt göra om vårt fin"rum" /scrappinghörna, ska ut med ett gammalt vitrinskåp, hörnskåp mm vi får se vad de blir......
Nä nu får jag åter gå till arbetssysslorna
Vi kanske hörs på msn gott folk
Ha de

ps jag e acke1 på msn om ni undrar vem  f..n de e.Har nämligen ingen egen msn utan tillsammans med gubben hemma, tycker de funkar bra.

[ GRATTIS syrran till körkortet ] Lite kort gjorda

image103
image104image105
image106
image107
De första kortet ska skickas imorgon till Shane
Ja en del kort har de blivit då min kära kollega frågade om jag kunde hjälpa henna med lite
kort hon behövde nu .Man blir ju väldigt stolt när folk gillar de man har gjort
Här e några allts , fast jag har lagt till lite små flikar med datum på några kort efter jag hade scannat.

Blir ingen paperdolls på söndag.De e på gott och ont efter som jag jobbar (natt) hela helgen, fast Malin. H kom med en super bra ide hoppas alla nappar på den de gjorde jag......
ha en härlig lång ledighet ,ni som har de :0
Vi hörs och syns kram

ps i natt får vi sova i våra egna sängar *L* golvet e klart :)

Måndag lite seg

Helgen har raslat iväg igen.De blev aldrig något lek och buslande de var ju jag glad för.Åkte förbi, de var ju rena kaoset så himla mycket folk. De får nog bli en ledig vardag lite längre fram. Killar na gick nämligen hem till kompisar.
Så har har de bara fixat och bökat med golvet.Anders lackade de i går kväll så killarna fic sova i husbilen i natt ,Jag jobbade..Lite tråkig tajming var att Linus fick hög feber på söndagen har varit så där mycket sömn för mig efter som Linus var piggare idag och vi var "bosata"i husbilen.Tja de går ju jag ska ju inte jobba i natt .Fast nu e de kurs/utbildning på onsdag och torsdag oxå Kul mindre kul blir att jobba till helgen (prickar alltid in de :( ) när alla e lång lediga.....
Igår var jag och grann tjejen Anna inne i nordstan och kollade på Emilia(in ...big big world ...) när hon sjung och unga små tjejer som tävlade i stjärnskottet ? att de var barncanserfonden där oxå och ett av våra barn uppträdde med sin egna sång så himla fina folk stod och böla *snyft* den e så rörande.Hon har även sjungt den för bla drottning Silvia mm
107718-101
Emilia
alltid kul att få autograf så vi köpte en singel  med en personlig autograf "Bamse kram till Anna från Emilia"
vet ju själv hur kul man tyckte de var.
107718-102
Vår stjärna  Angelika   *LER* du e en toppen tjej.
Har även varit med i tidningen Frida (ungdomstidning) ganska nyligen.

Nu ska vi strax till skolan för att få information om hösten när Linus ska börja skolan , vilken fröken klasskompisar mm. Spännande tycker både Linus och mamma :)
sköt om er i stormvindarna
Kram

kaos

Här hemma är de verkligen kaos. Håller nämligen på att fixa i ordning de GAMMLA trägolven . De ska slipas och lackas så allt i köket och hallen har tryckts in i vardagsrummet för att Anders har först kittat ( någon svart massa i springorna så man blir yr.) Så i morgon får killarna och jag hitta på något utanför huset i några timmar .Först ska Linus prova på fotboll för första gången.Sedan kanske de blir de nya lek och buslandet vid backaplan ,el Ikea där kan man ju alltid fördriva tiden  tja något ska vi nog komma på . Tråkigare blir ju kvällen att inte kunna mysa riktigt till "melodifestivalen"?? ja ja de ordnar sig de gör de alltid :) Anders kommer säkert på något bra??
Hmm vi skulle se på film men jag skulle BARA göra färdigt ett kort  så hör jag tunga andetag och sedan snarkningar från sovrummet *L* samma visa igår, de måste ha väldigt mycket och göra på jobbet efter som han e så himmla trött hela denna veckan....
De e ju skönt att de inte alltid e jag som somnar först *LER* säkert många som känner igen sig :)
Ha en jätte skön helg så hörs vi snart igen
ha de

[ En Utmaning till er läsare ]

läste denna artiklen i Aftonbladet och blödig som jag e fastnade jag för denna lilla kille som kämpar så med sin
elaka sjukdom.Så varaför inte! utmana er läsare här att skicka ett kort till honom.Vissa kanske tycker de e trams ,skit samma 7 kr (tror jag de e till kanada ) har jag råd att lägga :)
UTMANING att skicka ett kort till Shane


När Shane Bernier var fem år fick han veta att han hade leukemi. Till sin sjuårsdag önskar han sig en plats i Guinness rekordbok och vädjar till världen om grattiskort.
Foto: PRIVAT

Shane önskar sig 350 miljoner kort

Hjälp cancersjuke Shane hamna i Guinness rekordbok
LONDON.
Varför nöja sig med ett grattiskort på sjuårsdagen? Cancersjuke Shane siktar på 350 miljoner.
  Nu kan du hjälpa honom att hamna i Guinness rekordbok.
  

Så hjälper du Shane ta rekordet


Hit skickar du ditt kort:
Shane Bernier
PO Box 484
Lancaster, Ontario
K0C 1N0
Kanada


   Shane Bernier, från Lancaster i Kanada, var bara fem år när han fick beskedet att han drabbats av akut lymfatisk leukemi.
  Denna form av blodcancer brukar gå att bota. Redan efter en månads behandling var Shanes blod fritt från cancerceller, men i juni 2006 drabbades han av ett återfall. Nu kan han tvingas till en benmärgstransplantation.
  Som tur är har Shane inte tid att tänka på den svåra sjukdomen. Han har fullt upp med annat ? som att läsa alla kort som strömmar in till familjens hem.
  
?Det gör honom lycklig?
  Den 30 maj fyller pojken sju och då vill han ha en plats i Guinness rekordbok. En stiftelse har hjälpt honom att skapa en egen hemsida, där han vädjar om kort från hela världen.
  ? Det gör honom lycklig och då spelar det ingen roll att det tar mycket tid att öppna alla kuvert. Vardagsrummet, matsalen, överallt står lådor med vykort, säger Nathalie Bernier, pojkens mamma, till Ottawa Citizen.





Här e tvåkort som har postats idag till ett till Anders lille bror och ett till min morbror som båda
fyller år i morgon
image100

Ha de gött gott folk vi hörs en annan dag  :) :)

två layouter....inte mycket gjort på den senaste tiden i pysselhörnan. :( :(

image98
vår guddotter julia
gjord denna layoutern på papperdols förra söndagen när jag var där en liten.

image99
Här blev en väldigt enkel layout gjord på Rasmus och Sally   :) :)
Snart e de god natt
kram

{ En konstig vecka }

Vilken konstig vecka, jag ska inte jobba någon natt denna veckan de känns konstigt jag har nämligen gått på kurs 9-16 onsd. torsd. och fredag. några dagar kvar sedan e de övning och slut prov till hösten. Verkligen jätte kul men hur ska man komma ihåg allt, jag får öva mycket.Jag vet ju att de finns frivilliga själar bland mina vänner här *L*.Det e rätt roligt att en av våra kollegor som verkligen far runt ska vara alla tillags(ganska stressad människa ) när hon lägger sig på massage bänken och min andra kollega börjar köra igång "programet "Taktikberöring efter 5 minuter beröring på typ armen eller bena så har hon somnat och snarkar avslappnat,helt fantastiskt.Själv har jag väldigt ont av när man ska "pilla" på mina fötter ajj ajj ont och äckligt  men man kanske lär sig.De e ingen risk att min kollega som jag övar på somnar för hon har ännu mer fotfobi än jag :)
Vad trött jag har varit nu när man har jobbat dagtid ZzzzZ hur får ni till tiden .Jag tycker att man han bara hem fixade lite mat sedan läxdax och sedan fixa barnen i säng oj vad tiden bara rusar iväg .Jag undrar hur ni får ihop allt med hemmets sysslor mm.Kom på att de e ganska lyxigt att jobba så lite som vi gör på natten *L* så de får jag allt göra ett tag till. Fast man e ju trött på at jobba när andra är lediga helger/rödadagar???

e de någon som har beställt från
Scrapbooking Best.se
tja tänkte prova att handla där lite idag :)

Förresten jag har faktiskt tittat in hos er några gånger här under veckan men tyvärr har de inte funkat att lämna "spår" efter mig men jag gör nya tag,fast de får bli imorgon nu blir de lite mys framför tv:en
ha en skön helg
kramis

Tillbaka igen....

Ja så var man tillbaka igen i "vardagen" fixa middagen och tjata lite på barnen.
Jag och Anders hade de underbart skönt att få lyxa oss att bara vara vi två. Lite otur var att de var så himla kallt i Polen  vindarna var jätte kalla.Gnydia var inte så mycket att se på, men vi gick och strossade bland massa affärer och kickade och provade.Nu vet Anders att de inte e lätt att hitta kläder som passar mig :) Antingen e de tajta så man blir en knubbis eller så drar de på nacken just de kläderna som han vill att jag ska ha *LER*  
Hem gången var bra fram till senare på kvällen när de började gunga (de var inte alkoholens hjälp :) )
och jag hade inte tagit någon sjösjuke tablett så denna natten blev de tidigare som vi kröp ner till kojs, Natten innan hade vi så roligt att vi inte gick och la oss fören vid 02,30 De spelade nämligen massa slager låtar på dansgolvet  då kan man ju inte låta bli att dansa ,till och med Anders som aldrig dansar(inte med mig i vilket fall   hmm har sett någon gång när man har hämtat hem han från någon firma fest dansande).
Så vi har haft de toppen och drickförrådet e på fyllt och klart för heta sommardagar fram över.
Killarna hade oxå haft de jätte bra hos sina kusiner som de älskar att vara med , ja lite irreterad var visst Rsamus på lilltjejen som han sa -hon skricker hela tiden :) han e ju inte van att vara i sådana ljusa toners miljö  *hi hi *
Nu ska jag hjälpa Rasmus som vill få in lite kort i sitt Thailand häfte som var hans läxa på semestern sist (scrappa lite :)  )
tyvärr kan jag inte visa några kort, Anders skulle ladda kameransbatteri i bilen, tror du vi kom i håg att ta med den sedan  :( kom på de när vi hade kommit på båten. Såååå tråkigt.

kram på er alla