100 knyck

Ja här hemma går de i hundra knyck just nujag har en hel del  att fixa med. Bla ska Killarna byta skola till hösten. Killarnas nuvarande skola ska nämligen byggas om i 2år (minst) och hela skolan ska flytta till baracker på en annan skolas fotbollsplan. De känndes inte som detta var någon bra lösning + att Rasmus klass är väldigt jobbig, visst han bidrar alla gånger oxå till detta stök, men de har varit kämpigt med lärare mm. Så vi har varit runt och kollat på lite olika alternativ men nu har vi ÄNTLIGEN bestämt oss alla är nöjda. Så nu hoppas vi bara att de blir bra.
Äntligen har pappa få en annan lägenhet/boende efter mycket  de ska bli så skönt hoppas att de tar bättre hand om honom än då har gjort där han är nu. De har ju missköt honom massa ,hur ovårdad som helst mm På de nya stället händer de lite mer så de blir nog bra.
Något helt annat
Så har min kusin tagit studenten idag Grattis Nathalie, hon har värdens bästa föräldrar som fixar och donar så jag är nyss hem kommen från hennes student fest. Tyvärr kunde vi inte stanna hela natten *L* för jag skulle jobba. Thats life!
Men tack för massa god mat.

Idag har vi ett födelsedags "barn"  Grattis Annelie som jag tyvärr inte kunde fira på plats men med detta kortet + en present fick hon idag av oss pysseltjejer ;)
Denna layoutern hade jag först tänkt att jag skulle skickat in till scrapbooking mm's lift utmaning
Men de blev aldrig så :( visste inte vad jag skulle skriva. En annan gång kanske ,jag blev ju så inspirerad  när flera av våra vänner hade kommit med i tidningen och tänkte att jag oxå skulle chansa.  Nä nu måste jag jobba tjingeling

Några kort gjorda

Ja får ju uppdatera lite här på bloggen med några kort som blev gjorda i helgen när syrran var här. Anders var på herrmiddag och sov borta, och Syrran var barnfri så vi kunde pyssla och kolla Eurovision utan en massa avbrott :)

 
Måste ju Gratta
Malin som fyller år idag GRATTIS vännen.

Ha de gott allihop.
 

Jag blir så glad...

Vad händer här då??? mest en massa jobbande men nu i helgen är jag ledig de ska bli sååå skönt, undra vad man ska hitta på? *L*
Jag var inne på min vän
Helenes blogg och blev så glad :) :) :)  De e jag som började pusha henne att  hon skulle scrappa för hon har verkligen händer för de. De reser oxå en heldel så många fina kort finns de att scrappa . Hon scrappar snabbt och ganske stilrent, väldigt härliga layouter finns i en stor hög på deras vardagsrummsgolv *FNISS* om de inte har hoppat in i några album än :) Hennes layout ska nämligen vara med i nästa nummer  av den svenska scrapbooking tidningen, men man ser en glimmt redan i de nya nummret som släpptes nu i maj. Vet att vi har en annan kär vän som oxå har kommit med och publiseras i detta nummret. Jag vill ha tidningen NU!  tyvärr får jag nog vänta till imorgon :( de e inte så mycket öppet kl 23.00 :)
Förstår att ni är stolta och glada de ska ni vara Helene och Maria ;) de e ju inte varje dag man får vissa upp något i en tidning *L*
Nää nu ropar sängen på mig ..... Nancy nancy kom och lägg dig .......zZzzz
God natt

Någon annan??

E de någon annan som känner sig lite för lat att blogga nu för tiden och sedan när man ser hur långt de går mellan inläggen får man nästan lite "ångest". Men de e roligt att se vad alla andra gör :) på sina bloggar.
Just nu gillar jag facebook mycket ;) de e ganska "krav"löst man läser vad andra gör och man  har lite koll på sin släkt som man inte pratar med så mycket *L* mm. Man kan kommentera om man vill med bara några få ord :)

Vad händer här hemma då??  Jo jag var ju på plantagen och shoppade loss både till växthuset och lite blommor till  krukorna på altan, med ett presentkort som jag fick av mina kära scrapparvänner när jag fyllde år. Åter igen TACK mina goa vänner. Jag lovar de kommer kort.
Jag håller nu på med lite beställda Konfirmationskort mm Här är några färdiga de ska bara på lite namn :)
Får se på den sista den blev lite torrftlig, får se kanske de ska vara något mer på den??