Lekt lite

Nu har jag lekt lite med min  nya vän den gröna grodan(cuttlebug)
här e en dubbellayout till thailand albumet
Har använt mitt nya Hippie Chick alfabet +cirklarna och stjärnorna allt detta kom ju med posten från USA (ebay)här om dagen :)
Ett litet smakprov

image219

image220

Ha nu en härlig helg på er alla.
KrAM 

Har blivit utmanad av Anneli

Vem är det bakom pysselbodet, egentligen?


Jag scrappar helst när: ledig tid finns el när man behöver tänka på annat :)

Mitt pysselbord måste innehålla: limpenna,chalks,brads, skärmaskin......de var svårt att sluta någonstans man vill ju ha de mesta .

Något icke-typiskt scrapbook-material jag använt i en LO: vanliga ballonger kanske.

Medans jag scrappar så lyssnar/ser jag på: filmen min "man " kollar på ,då jag har min scrapparhörna i en del av vardagsrummet.Bra sätt att umgås på. Båda gör något båda vill samtidigt som man kan prata oxå :)

Det jag vill berätta om är:
  Allt som vi gör /och händer runt omkring mig och min familj.

Färgkombinationer jag gillar: oj ..gillar klara starka färger . 

Vad inspirerar mig?  Skisser,Andras bloggar, scrapbooking tidningar. 


Du ser ofta på mina Lo´s:
ett tag var de mycket knappar sedan blommor. Nu vet jag faktiskt inte riktigt.Glitter kanske.

Men du hittar aldrig..:  något sytt än så länge.

Detta är pyssel- jag i ett nötskal:   jag blir som ett barn längtar och älskar att få scrappa ihop med anndra.Paperdolls träffarna e som julafton för mig träffas umgås och JÄTTE kul.

Min uppmaning till dig: Prova på scrapping i fall du inte redan har hamnat här !du kommer att älska de. Bra för både kropp och själ :)


Lite om Mig,någon som känner  för att berätta lite om sig själv ,kopiera texten och fyll i jag håller utkick på era bloggar.


min tur dag?

De e min tur dag idag känns de som.Hör inte till vanligheterna att de flyter på så här bra :)
Har haft krångel med mitt visa kort de hade dragit för mycket men de e löst!
Fick ju en hyfsad lön(va ju bara ett måste så som man har jobbat) = så man kan ju kanske handla lite till på Ebay I LIKE THAT!
Och nu börjar mina saker jag beställde på ebay från USA dimpa ner i brevlådan de gick väldigt fort.
SÅÅÅ lycklig
Får tyvärr inte in bilderna på vad som kom idag från USA men de var ett stort alfabet Hippie Chick, Stor stjerna med mindre innuti .cirklar typ som stjernan och en stor slags blomma, mer väntas :)

Så jag får väl rusa till scrapping hörnan för att prova lite :) men jag måste ju vila lite ska jobba i natt:(

En trevlig tjejkväll

Hade lite tjejträff  och lilla Andreas snart 4 månader fick givetvis vara med hemma idag.Trodde först inte de skulle bli något men tre tappra "pysslare" kom de :) Vad gör man inte för att dra ner dem i pysselträsket? övertalade dem att vi kunde passa på att göra lite kort när vi ändå var hos mig och jag har LITE saker att använda.De var inte svårt att övertala dem de hade nog roligt hoppas jag.Tyvärr kom vi igång sent ,ni vet hur de e innan man kommer igång.Men nästa gång går de fortare att komma igång :) Snyft jag glömde ta fram kameran el scanna våra mästerverk som blev gjorda.
Psst Anna du får bjuda hem mig till dig så kan vi scrappa ihop med din syrra el. så får ni två komma hit,lite lättare kanske eftersom jag har lite mer saker (än så länge :) men de är flyttbara :)

Här e lite kort gjorda bla inbjudan till syrranstillställning nästa söndag som igentligen skulle vara lite överraskning men hon har lyckats få veta, såg grannens inbjudan på deras kylskåp (tror jag de var)
image215

Känner du igen skissen monica/leamon hade strul när jag skulle skicka in den :(
image216

En layout på Linus från i våras när han provade på att åka rollerbldes.
image217

Rasmus valde att ha killkväll med sina bästa kompisar Tim o Simon.kollade på bio, beställde hämtmat  badade och sovde över.Jätte lyckat tyckte alla tre.
image218

Nä nu e de allt dax att krypa ner i sängen känner jag den ropar på mig *L*
ha de gott kramiz


Redan fredag

Oj vad tar all tid vägen?? de verkar vara fler som undrar vart tiden tar vägen......
Jo i Lördags var de ju mässa för mig efter att ha sovit lite. Himla kul att träffa massa vänner ,jag fick ju köpt mig en cuttlebug som jag fick med mig hem med en gång *LER* vet ju att vissa blev tvugna att vänta lite :)  Jag tog den sista nämligen.Sedan handlade jag bara lite smått och gott inga paper faktiskt tänkte jag ska använda de jag har.

Nu e de mycket jobb igen trodde de skulle vara slut på de men icke.Det som är bra är att plånboken blir lite tjockare (några dagar...) + att man kan sitta på natten och bjuda på saker till bla cuttlebugen på Ebay :) :) ,men de kan ju sluta med en dyr räkning oxå.
Får se om några timmar om de blev något nytt alfabet till cuttlebugen,blir de inte denna gången så får jag göra ett nytt försök imorgon .
Dax att göra lite nytta igen
Ha de gött

Snart dax för MÄSSA

image213
Lite vackra blommer från thailand
Hade tänkt vara med i en tävling/utmaning men jag vet av erfarenhet att jag säkert inte kommer
att skicka i väg den.
Fast om jag skulle få tummen ur så var de okej att ha vissat de.
image214
Och en på "lill"brossan i sommras när han fyllde år.

Så var de äntligen dax för Mässa,ska bara sova lite i morgon på förmiddagen (efter som jag jobbar nu i natt) sedan bär de av ner till svenska mässan här i göteborg, som de är scrappmässa på nu i helgen OM de e någon som har missat detta.
Sedan får jag åka hem med allt nytt jag har shoppat :) för att fräscha till mig och gå på partaj hos våran vän Marie som har lite tant fest Hi hi. Vi ses där Kiki *L*

Ha de gött gott folk och känner ni igen mig från blogg världen får ni gärna komma fram och hälsa :) el som Anneli säger peta på mig.

Ja just de får ju inte glömma på Söndag e de ju mässa igen för min del fast inte i klass med  imorgon(idag)
.Då ska jag och Anders till Elmiamässan Jönköping " husbil och husvgnsmässa" utan barn så man kan kolla runt ordentligt slippa tjöta på barnen som gärna klättrar runt  i alla husbilar :(
Där ska vi träffa ett par goda vänner som vi lärde känna i kroatien i sommras de ska bli så kul att ses igen.
Så helgen e späckad skönt att slippa jobba lördagnatten Tack Linda. för att du bytte med mig.HMM känns nog som en Annelie helg *LER*, en härlig tjej som alltid har fullt upp på helgerna.
dax att jobba lite vi ses
hits 

Hottat till bilen lite :)

Å jag blir så trött på pappa, Han hade gått ut från sjukhemmet som han bor på(har en alkoholdemens) och satt sig och börjar dricka öl :(
de var ju inte längesedan jag fick hämta hem han  mitt i natten.Men de på hemmet fick med han hem igår kväll så slapp jag ut och hämta honom denna gången.Men så ringde han idag på morgonen , då har han tappat (eller blivit av med)sin nya mobiltelefon JAG blir så TRÖTT så de var ju bara att ringa och spärra kortet.
Nä nu ska ni inte behöva läsa sådant tråkiga saker fast de e skönt att skriva av sig :)

Jag har ju glömt att visa hur fin/hottad  Anders har gjort min bil, han vill gärna göra mer  mer ..ni vet hur de e med vissa killar och bilar .Han tror han e 18 igen.
Men visst den blev jätte fin så ser ni denna bilen så vet ni vem som sitter bakom ratten :)
image211
image212
(De som är silvrigt har Anders målat  + köpt till  vingen och listerna  på sidan så man dämpar
lite dörruppslag :)

Ha en bra dag
kram

Nya stämplarna = nya kort

Ja så har de blivit lite kort gjorda med de nya stämplarna. Korten e väldigt lika varandra men de e ju olika som ska få de.:) Hmm förstår inte varför scannen inte vill som jag alltid
image208

image209image210
provade oxå att göra lite på baksidan såg de på någon blogg.Tack för tipset!

Idag bar de av till Liseberg var faktiskt väldigt bra dag skönt väder och lite köer (förutom vid små barns karusellerna tur att våra barn har blivit lite större)Tog faktiskt en åksjuketablett innan vi gick hem ifrån så jag kunde åka de snurriga sakerna som barnen ville, Vad gör man inte för de små liven.
Efter Liseberg var de dax att ta en runda på gymet, så nu e man helt slut i huvudet och kroppen.OM de ändå ville ge lite resultat :( så man blir mer pushad :(
Önskar att jag hade sån stark diseplin på mig själv  så man kunde nå sitt mål......vältränad och snygg!!(vem vill inte de?)
Dax att vika tvätt vi hörs.

Lördag...

Lördag och jag e skit trött och seg ändå gick jag och la mig tidigt, fast har i och för sig inte sovit jätte bra lite yr och illamående i natt ????vet inte varför??Ja ja de blir väl bra.Hittade en rolig scrapbutik på nätet  http://www.stampelstudion.se/ med massa billigt. bla ez mout för 39 kr jag som handlade samma vara för 69kr igår hmm. I och för sig e de trevligt att besöka buktikerna live men här kommer jag att beställa har jämför och de är verkligen billiga och de e ju alltid kul att få rolig post oxå :)Så här blir att beställa kuver 2kr st 15,5 *15,5 kanon lite nya brads 23 kr :) fast jag bör ju väntA TILL EFTER MÄSSAN om jag kan.Nu vet jag priserna ivilket fall. Man måste ju kolla runt bland priser här i scrapvärden så man har råd att köpa mycket!!
Ska snart ut till syrran och hämta hem Linus, Fast han ska först springa något spring lopp för barn på skene marten oj de e nostalgi skenemarten var man alltid på när man var liten :)
Vi byte barn igår nämligen linus hängde med dem hem och Oliwer stannade hs oss.
Oliwer älskar verkligen att bada de e de första han frågar när han kommer hem till oss. Och kl 7,40 kom en "liten" Oliwer ner och frågade om han fick hoppa i och bada :)
image207

Ska prova mig på att göra ett kort med någon av de nya stämplarna som har dimpt ner i min brevlåda :)
hängla kitet kort och gott


 Ha en bra helg allihopa
vink

Några Layouter gjorda på paperdolls i söndags

image203
Ett gammalt kort på Anders när han var liten (har inte skrivit klart årtalet får fråga svärmor när de e taget)

image204
Här e Linus på en strand i thailand

image206
Och sist men inte minst en på Rasmus när han har busat och klättrat ut genom fönstret och ut på taket .

Oj vad rättvis jag har varit denna gången, en layout var på mina älskade killar :) och alla gick i brunt *L*

Tur att ni finns papperdollsgirls vad vore livet utan paperdolls???? VÄLDIGT trist!!!

Nä dax att fixa ordning lite här hemma innan jag ska i väg till jobbet .
Vi hörs gott folk
ha de