Lite kort

Äntligen fick jag scannat några kort. Oftast  hinner jag inte med att scanna dem innan "ägan" FÅTT DEM.

MAN KAN DRA UPP BLOMMORNA SÅ STÅR DE SKRIVET LITE INUT I.


Detta är ett beställnings kort till en punkare som fyller 18 hoppas de duger.
De e svårt att göra kort till "stora" killar antingen blir de för stelt ,töntigt el barnsligt :)


De ska på ett namn oxå.Ja de var lite från mig i värmen.


"Lite"kort från semestern

Vi har haft en helt underbar semester, hur lyxigt och skönt som helst. Vi kan verkligen rekommendera att åka med Nazar till Pegasos resort, royal el club. Vi hamnade på Resort där allt fanns :)
Här kommer "Lite" kort från semestern....


Utsickt från våran balkong vi bordde högst upp.


De fanns gym oxå till linus glädje :) men där höll bara Anders och Linus till när jag och Rasmus tog sovmorgon

De fanns slusch puppy vid poolerna bara att ta när man ville. Ibland blev de även med sprit i ;) Strewberry dacuiry slusch (oj vad konstigt jag stavade idag)


Lite av lunchbuffen som man gjick och åt av hela dagen ;) de fanns ju även pizza, hamburgare, pommes, spagetti och köttfärssås, bakad potatis mm Här trivdes jag ;)
Lite av middagsbuffen


Man ska dricka fin på fin resturang :)

Insidan på vårt hotell

De var så roligt vi träffade gammla kompisar som har bott i göteborg men flyttade tillbaka till norrland för massssa årsedan, de var 10årsedan vi sågs och så visade de sig att de oxå skulle till  turkiet så vi bestämmde träff i alanya.(tack facebook *L* annars hade vi inte vetat att de var i alanya *fniss*)
De var så himla roligt att se dem. Känner du igen denna "lilla" damen Malin.F....

Rasmus och Willemo som bara har settoch lekt med varandra som små bebisar *L*
Visst är de söta!

De var verkligen en väl förtjänad semester. Hann vara hemma nästan 1 dygn innan allt satte fart igen...... Ja ja bara att bita ihop och se framåt om en månad "flyr" åker vi iväg till Kroatien ;)

Ha de gott

Någon som ska med?

Någon som ska med?

Hejsan svejsan
Såg precis på Arkivetsblogg att de skulle bli sommarscrapträff i Gamlestan i Göteborg. E de någon som ska dit??
Jag funderar på att göra de, jag jobbar inte :)
http://scraptraff.webs.com/

Här händer de grejer helgen var spekad med bröllop, passa barn och flytta pappas möbler.
Linus bästis mamma och man gifte sig i lördags de var såå fina.  Ååå vad jag gillade hennes klänningen  en sådan vill jag ha om jag NÅGON GÅNG skulle bli gift vill säga. Hennes mamma hade sytt den. Lite pinsamt var de, vi kom till kyrkan när de var dax för brudparet att gå in ,vi var nämligen i fel kyrka först ;( *fniss* så vi väntade lite och smög in lite senare när alla vände sig mot brudparet när de stod där framme ;) efter bröllopet var vi bara med en stund sedan tog vi killarna med oss hem . De var riktigt mysigt att få ha en lite charmknutta i sängen en natt. Man uppskattar sina egna ännu mera sedan, att de e så stora och man inte hela tiden var tvungen att ha järnkoll vad de gör. Vi var ju rädda att lillkillen skulle trilla i poolen.
Sedan gick de ett lass med lite möbler till Pappas nya lägenhet på söndagkväll. De gick bra. MEN....
Sedan på måndag morgon när jag skulle ta med de sista alla prylar, kläder mm gick de sådär ....
De började med att hans gamla personal gav han fel medicin på morgonen, just denna morgonen oxå. Han fick nattmedicinen :( :(  så nervös och helt slut fick jag med han tillslut till de nya. Där började helvetet braka lös trött som han var + att de sa till honom att han INTE får dricka alkohol där (de ska han ju absolut inte göra så de gör rätt i) Herre gud vad ilsker han var sedan. Gapade de ena fula orden efter de andra  hur jä..a dum jag är hur jag skulle få ångra detta .Ett tag skulle han skjuta mig?? men man kan ju undra med vad? Nä de e tråkigt att de blev så himla fel idag. Här har jag verkligen leggat på för att han skulle få en lägenhet mm slitit med möbler kläder + att jag måste städa ur han gammla rum :( så får man bara skit. Ja ja hoppas på att allt löser sig till de bästa. De kändes bra att han äntligen hade fått lägeheten. Och att vi har bestämmt vilken skola killarna ska gå på. Så blir de ändå bara fel.
Pust hoppas nu bara att de inte blir pannkaka imorgon oxå, när Rasmus ska hälsa på sin nya skola utan att vi kan gå där ifrån nöjda och glada.
Hjälp mig hålla tummarna på att de e en bra klass och lärare ;)
På lördag åker vi på väl förtjänad  slappar semester de ska bli sååååå skönt bara slappa och äta gott. Längtar massor
Oj orkade ni läsa hela detta  ;) De e så skönt att bara få skriva av sig ibland. Så känns de som man kan släppa de lite lättare, bara ut med de ;)
Kram på er allihop där ute