1 advent

Ja nu har även vi fått fram all julbelysning på plats. Hade Anders fått bestämma så hade tomtarna oxå kommit fram ;) Han fick ta upp våran jättetomte som får stå i uterummet , så e han lite lugn :) och nöjd.
Undrar hur man ska hinna med allt nu, imorgon e de redan 1 dec så snart e de ju JULAFTON nu får man kavla upp armarna så man hinner med allt man vill *L*
Julkortstillverklingen e på högvarv många kort ska ju göras... tyvärr hann jag inte scanna så många innan jag tog med de till jobbet, men några kan jag visa. Nu när jag ser dem efter scanningen så tycker jag de e lite små detaljer som fattas som ibland fått komma till senare :)
 
De var allt för mig denna gången Tjingeling

Helg

Å vad de e härligt med helg när man e ledig vill säga ;)
Vad händer här hemma då... Jo vi har fått sålt vår husbil jippi och börjar nu leta på allvar efter en nyare :) :) men de blir väl inte fören till våren som vi köper någon OM man inte hittar någon kanon bra redan nu.

Vi har bokat skidresan (äntligen) till Italien Canazie/ dolomiterna världens största skidssystem, tror jag de ska vara så vi lär ha att göra. Längtar redan dit. Jag vill ha snö NU!!

Längtar (oxå) till att få ta fram alla julstjärnor mm men nu e de ju inte långt kvar...

Vad har jag gjort i pysselvägen då ....
En el två egen gjorda servetthållare beskriving finns på
Arkivetsblogg allt matrial kommer där ifrån.Visst e denna receptstämplen söt. De e Arkivets egna.

Jag och Rasmus har gjort en godgärning. Vi har gjort några layouter (A4) som har skickats ner till ett barnhem i Thailand där en god människa från sverige Bente är och hälsar på- Där försöker hon få ihop lite album till barnen där nere


Denna layoutern har jag nog inte visat. Den gjordes på scrappingen fast den var svår att scanna tack vare min "snygga" egen gjorda midsommarstång så den fick fotas och höll på att glömmas bort *L*

Ett kort på Linus i mormors knä min moster e även med på bilden.

Nä nu ska jag mysa med familjen 
Sköt om er alla där ute 
Kramiz


 

 

Vaccination och Julkort

Idag tog jag den ...vaccinationssprutan! Nu e jag och Linus färdiga de andra får tyvärr vänta lite till. Den kändes ju knappt och har än så länge klarat mig från några biverkningar många blir ju lite öma i armen mm. Jag kanske inte känner de just nu för jag har så himmmmmla ont i ryggen/en kota :( och mår illa av att de gör så himla ont. Så jag blir faktiskt hemma från jobbet i natt. Har en väldigt snäll kollega som tar min natt så gör jag en senare för henne.

Men jag måste ju bli riktigt bra, för vi ska till Nässjö och sova över hos våra goda vänner
Helene och Uffe mfl i helgen. Och jag ska få vara med och pyssla/göra julkort med några nässjö sugna scrapkompisar till Helene de ska bli så roligt. Jag skulle verkligen behöva komma igång riktigt ordentligt med julkorts"fabriken" jag har många att göra. Men de e ju roligt.

Jag är verkligen kär i min McGill Pine Punch McGill Pine PunchDen hamnar nästan på alla mina julkort ;)

Jag har faktiskt gjort några till men de måste fotas för de blir så dåliga i scannen.

Nä nu ska jag vila så jag blir fort frisk.

Halloween mm

Här hemma har de firats Halloween i två dagar. Först hade Linus fest för sina kompisar så 17 små demoner häxor mm var de här på fredan. Och på lördagen hade vi några av våra goda vänner här. Kvällen avslutades med ett varmt bubbelbad ute med Erika och Ola (grannarna) tills vi var skrynkliga och trötta .
Linus ville gärna ta kort på sina snygga föräldrar på halloween


vi bjöd bla på avklippta fingrar och ögon :)
Lite "gammla som jag inte har visat ;)


Två super lätta layouter. De behövdes knappt göras något  pappret är så fint och nästan "layout"färdigt om ni förstår mig. Pappret kommer från Webster pages även texten. 


På den första layoutern la jag bara till fotomattan och jourling pappret bakom kortet + lite glitter
Den andra fick lite blommor med var sin brads i.

Håller nu på med lite julkort, önskade att de gick mer som rinnande vatten, de e lite trögt :( men hoppas de lossar snart.

Ha de gott, gott folk :)