Ett student kort

Till en jobbarkompis dotter som tar studenten.
image341

Även jag blev uppvaktad av mina barn.Rasmus hade gjort ett fint kort till mig :) de hade gått en hel del gludots till att klistra fast allt *LER* thats life. och så tyckte de att mamma skulle vara sverige fin oxå så en snygg sverige tanklinne blev de.
image342
image343
image344Helg

Tack snälla för alla "tummar" som hölls igår, allt gick bra.Har inte ont de minsta, bara slö efter narkosen.

Ser ut att bli kanon väder i helgen de e väl på tiden.Själv ska jag jobba men jag kan ju njuta på eftermiddagarna
Rasmus fröken ringde nu på morgonen för att Rasmus håller på att hosta väldigt mycket.Fast nu är de ganska bra men visst, kvällarna och tidig morgon håller hostan på som mest.den är svår att bli av med :( får väl ta en ny sväng förbi apoteket och se om de finns något annat som biter bättre på hostan.
image340
Visst ser han VÄLDIGT sjuk ut *LER*
ha en toppen helg
kramiz

Ärver inte allt posetivt

Kanske inget man ska skriva om fast jag vill ändå göra de.Få "pratat" (är inte så bra på att prata känslor och sånt fast de är skönt att skriva av sig lite ibland) och hoppas att ni anndra tjejer/kvinnor oxå kollar er när ni blir kallade och inte strunter i de.Ja vet man vill ju inte springa till den där doktorn och spreta *L* i "onödan".

Man ärver inte alltid posetiva saker från mamma och pappa, så är de. Alla kvinnor mormor, mamma, mammas syster mm. Har fått DE.. cellförendringar som sedan går över till livmordercancer om man inte tar bort de. Så jag har bara väntat på när de blir min tur. Inget kul men kollar man sig ofta och upptäcker de i tid så ska de gå att ta bort. Fast de är lite saker som då måste göras.Så idag opereras jag och hoppas att de får bort allt.Ni får hålla tummarna på att jag får bort de elaka "sakerna". Annars får jag göra de en gång till och ta bort mer där inne, de får de gärna göra bara man slipper få cancer och jag har ju gjort färdigt mitt barna födande som tur är.

Vi hörs och syns


Några kort gjorda :)

De var länge sedan jag visad lite alster jag har gjort. Men jag har bara inte hunnit och nu när jag har lite tid över känns de svårt att komma igång  lite  känns lite ringrostig.Har inte kommit in i något bra tempo ännu :)
Men några få kort har jag fått till. Har en del som måste göras men jag är så himla du och skjuter upp de, de ska ju inte vara klara fören i juni *L* (någon som känner igen sig? ja jag tror väl de )
image338
image339

Jag tycker muffinsen är så söta ska bara få till de lite bättre.Billiga var stämplarna oxå
lika så Hjärtat (+lite andra blandade hjärtan i förpackningen) är oxå från samma märke Inque. Jag köpte dem på Arkivets  klubbdagen 39kr st kostade dem kul att handla lite olika stämplar "omonterade" fast färdiga direkt att använda.Perfekt tar lite plats och man slipper ezmount oj så stavas de inte men ni fattar nog vad jag menar.
Förresten de är ny klubbkväll på
Arkivet för ALLA tisdag den 27maj de är bara att kolla in.


Hemma igen

Ja då var man hemma igen från att ha varit på semester med hela tjocka släkten.Super kul att min älskade morbror Stefan fick med oss alla dit att fira hans 50årsdag TACK.Vi blev hela 42 ST som firade han på Rhodos, Ja vi är en stor släkt då min mamma har 5 syskon, så har de barn och barnbarn :). 36st var släktingar och 6st var kompisar. Tyvärr så har min mormor och morfar gått bort tidigt och vi har lovat att hålla släkten ihop, och de gör vi.Vi ses när någon fyller år och försöker samlas vid jul mm.
här är lite kort från Rhodos
image333
Rhodos stad

image334
Vissa törs bada i havet tur att inte alla är badkrukor som jag :)
Linus ,kusinen Oliwer och Jessika min morbros fru.

image335
Födelsedags"barnet" som vi firade allihopa på en resturang som Stefan hade bokat åt oss alla 42 personerna och bjöd på mat och dryck.Tack snälla goa Stefan för ALLT!!

image337
oj han kissar *fniss*

image336
Kolla in detta kortet som blir mitt favorit kort på denna semestern.
Linus till sammans med sin lillkusin Felicia.

Tjingeling på er alla ses igen

2 layouter

Här kommer 2 layouter  som jag gjorde på scrapevent förra helgen.
Roligt att prova på andra tekniker som att bla använda stämplar som rammar.
Man fick ett färdigt kit med papper mm på alla kurserna ,ganska skönt då slapp man att  välja papper :)
image331

image332
Jag får fixa en rubrik till denna layouten lite senare :)

Vi fick ett paket från Maja Design att arbeta med, såååååå himla mysiga och gulliga papper.
Jag ska scanna dem lite senare.Har inte hittat de perfeta korten till dem ännu.

tjingiling

Vilken upplevelse

Vilken upplevelse de var att få vara med och uppleva Scrapevent i helsingborg förra helgen.Massa kurser hela dagarna långa, med massa roliga saker att prova på och lära sig.Trodde jag skulle hinna göra en hel del på lördag kväll oxå. Men då fick man göra färdigt de man inte hann på dagen och så var ju huvudet ganska trött. Vi höll  på från 09.00 -24.00 med väldigt full späckat schema .Man kunnde då inte ligga på lat sidan minsann.I pauserna mellan kurserna hjälpte jag och Malin.h till i Arkivets butik.SÅÅÅ himla kul de är och faktiskt ganska bra för plånboken oxå då man blir ganska mätt på det och de hjälper att tittshoppa. Jo då lite handlade jag allt vissa saker vill man ju allt ha och vissa saker kommer jag på att de skulle jag ha köpt .Så en tur ner till arkivet lär de bli.
Malin och jag fick välja en present av Tarja mellan ett alfabet (av de nya :)eller en Bind it all maskin. Vi kunde inte riktigt bestäma oss så vi kom fram till att vi tar en av varje så lånar vi av varandra ,smart tänkt Malin! och ett JÄTTE TACK Tarja . Här kommer jag med min fina present i handen .
92238-563
men oj vad gör jag för min?? som vanligt ser jag konstig ut när kamran kommer fram.

Var faktiskt inne en snabbis på Inex för att köpa stämpelblock (har ju en väldigt snäll vän som har några nya fina stämplar ;) som jag vill låna *LER* . Inex hade fått in massa saker till oss scrappare :) :) bra priser oxå hittade ju lite blommer tex, i en rea låda de är ju inte helt fel.

Ni glömmer väl inte Nationella Scrapbookdagen på Lördag (3 maj) finns massa roliga erbjudande runt om på olika scrappbutiker bla ska jag själv försöka hinna ner till Arkivet där jag blev lockad med ett av deras erbjudande på bla stämplarna från från Inque.Kolla i
Bloggen
  
Här försöker man hålla in på att äta sötsaker bara på lördagar . De går ju så där bra, nu när man har goa vänner som fyller år och man våldsgästar :) dem och de bjuder på godsaker.
Ha de gott alla.