Kurs och julkort

Igår fick jag äran att vara med ett proffs *L* och hjälpa till och hålla en julkortskurs. de var såå roligt.Tack för att du frågade mig Malin.
Här hemma har jag gjort några julkort men de går inte i den snabba vägen som jag vill och behöver. Många måste vara klara snart efter som vi åker bort 11dec i 10 dagar och kommer hem 2 dagar innan julafton. Så här handlas de julklappar för fullt oxå. Var och handlade i ullared i onsd. faktiskt lugnt på folk :) ¨
I helgen blir de storstädning för nu ska ljusstackarna fram *myser* :) :) Ska bara jobba  i natt efter som jag ska vara ledig sedan, så får man ju jobba igen lite. Men de e ju okej när de handlar om att få vara ledg.

Lite julkort...

Nä då var de dax att sätta igång att göra lite nytta,vi hörs och syns................hej då

Nu....

Nu har vi beställt  skidresa till FRANKRIKE *L* de var ju sååå billig och våra skidplaner har blivit lite ändrade OM sally får valpar så passar inte v.11 som vi hade tänk.  Så nu åker vi redan Natten till 12dec med buss till Val d'Isére och kommer hem sönd 21 dec bara 3 dagar innan julafton. Så de gäller att fixa julklapparna redan nu. Ingen mer som hänger med??? 3500kr inklusive liftkort, frukost, 3-rättesmiddag resa och boende :) med langley Travel.Hur bra som helst jag slipper göra mat *JIPPI*
grr har försökt att få in en härlig bild på skidåkning i frankrike men de bara sturlar :(
Nä nu ska jag mysa med familjen och göra lite julkort :)
krAmiz på er alla

Äntligen

Tillslut så hittade vi en fin kille till Sally. Så där fick hon vara i helgen och "mysa".  Först var hon kaxig värre, men sen satte kärleken och lusterna fart :) Så nu får vi vänta och se om de blir några valpar här hemma.

Här är kärleksparet. De var väldigt svårt att få till en bra bild på dem . Hela tiden rörde de sig :)


Så nu är de bara att vääääänta. Tur att de bara går i 2 månader :) :) :)


Lite blandat.

Jag har försökt mig på att vara med i scrapperiets helgmaraton.
Här är lite bidrag som jag har skickat in


Här skulle man ha minst en stämpel.


Ett enkelt och ganska stilrent kort efter en skiss.


Denna var oxå efter en skiss ...


Lika så denna layouten efter en skiss. Jag älskar starka färger.....men även...


Lite dova gamaldax kan smyga in i mina album i mellan åt *L*
Här skulle man göra två egna dekorationer  jag hade inte så mycket tid på mig så jag görde de lätt. Ett (el två) hjärtan är ju alltid lätt att fixa till och de passar ju på (nästan) alla layouter.

De var lite från mig just nu.
Ska göra iordning för morgon dagen och strax iväg till jobbet 

Snart jul....???

Om jag får önska ...
De två översta layouterna har jag gjort Med hjälp av matrial från
Arkivet

På den första layouten har jag använt mig av ...
Papper från October afternoons julserie.
Quickutz (långa) bord "people"
texten är Qk Abigail och givetvis chalkade kanter och vit gelpenna.


Här har jag oxå använt mig av October Afternoons julpapper.
Texten är  Qk beauty Queen  
Julkulorna kommer från Quickutz nya jul"paket" Jolly som innehåller både alfabet,  cookie cutter-dies ,stämplar mycket smått och gott inför  julpysslet fram över.
Har oxå använt mig av Qk (långa)granbord + lite Maya Road Pom Pom gröna band.
 

Av lite spillpapper från layouterna gjorde jag oxå ett julkort med lite annan vikning (tack Jennie)
Visst är stämplen fin *L* finns även med Knäck recept. De kommer nog snart ett kort med den, fast jag måste först ner till Arkivet och köpa en ny efter som de var fler som tyckte om stämplen *L* ja min kära mamma fick dem. 


Lite andra kort fler kommer.......


Farsdag kortet fick Anders pappa idag. Måste bara erkänna att jag är verkligen helt usel på att läsa beskrivningar , Tyvärr väldigt trög på den fronten. Min skjorta blev inte alls så fin som denna. Den har faktiskt Anders gjort snacka om att han var stolt när han fick hjälpa MIG i min pysselhörna *L* Allt ser ju så himla lätt ut :)

Ha de gott mina vänner


Trögt.........

Varför är de så trögt att komma igång med julkorten man vill ju gärna börja i tid. Så man inte sitter och MÅSTE göra måååånga på några få dagar??

Men två kort har jag fått ihopTur att man får lite beställningar så man kommer igång lite i vilket fall.
 Nä dax att rusa till jobbet.
ha de

Halloween

Här hemma har de firats halloween.
 
Vi tycker de är lite kul med  fester med lite teman och i år var de Linus tur att bjuda sina klasskompisar på halloweenfest 15 st små hulliganer nej jag menar häxor spöken demoner mm.

Roligt hade de i vilket fall.
De bjöds på avklippta fingrar och grenar att äta och ögon(muffins) och lite annat småt och gott.
De fick göra sin egna  godis"påse" klart barnen ska pyssla *L*
Sist men inte minst så lekte vi en paketlek. Alla hade med sig ett paket för ca 30kr. Den gick ut på att snurra flaska den som den pekade på fick välja ett paket. Även denna var uppskattade. Vad roligt de e att se alla dessa glada barn.Igår var vi bort bjudna till Erika co (TACK) på halloweenfest. Riktigt skönt att bara få vara gäst *Fniss*
Hon hade gjort en jätte god höst gryta. Tyvärr har ingen i våran familj fastnat på några kort, nu när vi har varit utspökade *suck* hur missade jag detta.Tyvärr var jag lite koncentrerad på att alla barn skulle ha de kul på Linus fest  och sedan på  Erikas slappnade jag bara av. Ganska i vilket fall.
Nä nu ska jag gå på marknad ses en annan dag..........