Helt fantastiskt roligt

Vilken lördag helt grymt rolig, med massa härliga scrappartjejer under ett och samma tak :) Tack alla som fixa och dona runt om kring allt hela dagen. Ni e alla helt grymt duktiga. Elisabeth tack för jäääätte trevligt sällskap ;) Saknade dock lite fler paperdolls tjejer :( Men vi ses ju snart när de e dax för nästa härliga scrappar helg och då i TVÅ härliga dagar. längtar dit redan :) att få pyssla med massa goa vänner, nya som gammla de e livets höjd punkt. De ska bli lite extra roligt att Helene äntligen kan vara med och pyssla från morgon till kväll ;)
De var lite trögt att komma igång igår, Elisabeth och jag har kommit på hur svårt de e att använda de färgade cardstocken och olika mönstrade papper som man alltid gjorde förr. Då jag i vilket fall alltid använde lager på lager tekniken med flera mönstrade papper. Nu vet jag inte, men de finns ju så mycket fina dekorationer och färdiga jourlingpapper mm som e lätt att använda eller hur Elisabeth? *L*
dessa layouter blev gjorda igår ;)hmm som vanligt jag får nog klämma in en titel oxå,fast jag har så dåligt fantasi när de gäller rubriker :(


(Denna layouter har jag gjort hemma )

Ja de var allt för denna gången

vad händer..

Ja vad händer här då ... Killarna har ju bytt skola och de har väl gått ganska bra förutom att Rasmus har haft otur och varit sjuk en hel del nu i början. Men äntligen verkar de vända, han har fått Antibiotika så nu håller vi tummarna på att de blir bra.
I helgen som var var vi på husbilsmässan i jönköping så mycket fint de finns , men oj vad priserna har stigit, de fanns nästan inga  billiga kvar :( . Tur att tyskland har mer att erbjuda så troligen om vi nu får sålt våran så blir de att hämta hem en nyare till våren hoppas vi :)

Till helgen är de äntligen dax att få scrappa med vänner nya som gammla *L* de e ju dax för REKORDTRÄFFEN som håller till i Mönlycke lite utan för göteborg de e 255st anmälda. De ska bli såå himla kul Längtar..
Hoppas på att försöka att förbereda lite innan men ... jag vet hur de brukar bli *L* bara en bra idee *fniss*

Sedan har jag och Anders beställt en weeken bara vi två till LONDON (äntligen) utan barn :)
Så de finns massa saker att se fram i mot nu när hösten kommer scrappträffar mässor och lite resa de kan inte bli bättre ;)

Sköt om er allihopa så ses vi snart

Lite nytt från migHur enkel är inte denna då .... jättttte enkel i min smak, för enkel. Men jag lova mig själv att inte lägga till massa saker ;) (ännu)


Denna layoutern gjorde jag för Arkivet. Alla vi i Desigen Teamet skulle presentera oss lite.
Även jag har varit och fått prova på att vara foto"modell" för en dag. Väldigt roligt. Jag blir sällan "bra" på några kort men där lyckades dem, jag blev riktigt hyfsad på flera kort. De var jätte roligt och vad snygg och lycklig man kännde sig :0)

Av spillbitarna gjorde jag ett dragspelskort


De sista kortet ska de dit ett namn och årtal. Men kände att de var lika bra att scanna de nu annars blir de nog inte scannat detta kortet heller.
Ja de var allt för denna gången.