vad händer..

Ja vad händer här då ... Killarna har ju bytt skola och de har väl gått ganska bra förutom att Rasmus har haft otur och varit sjuk en hel del nu i början. Men äntligen verkar de vända, han har fått Antibiotika så nu håller vi tummarna på att de blir bra.
I helgen som var var vi på husbilsmässan i jönköping så mycket fint de finns , men oj vad priserna har stigit, de fanns nästan inga  billiga kvar :( . Tur att tyskland har mer att erbjuda så troligen om vi nu får sålt våran så blir de att hämta hem en nyare till våren hoppas vi :)

Till helgen är de äntligen dax att få scrappa med vänner nya som gammla *L* de e ju dax för REKORDTRÄFFEN som håller till i Mönlycke lite utan för göteborg de e 255st anmälda. De ska bli såå himla kul Längtar..
Hoppas på att försöka att förbereda lite innan men ... jag vet hur de brukar bli *L* bara en bra idee *fniss*

Sedan har jag och Anders beställt en weeken bara vi två till LONDON (äntligen) utan barn :)
Så de finns massa saker att se fram i mot nu när hösten kommer scrappträffar mässor och lite resa de kan inte bli bättre ;)

Sköt om er allihopa så ses vi snart

Kommentarer
Postat av: Erica

Ja, det låter som du/ni har en härlig höst framför er :) Vad skönt att Rasmus är på bättringsvägen. Bytet av skola blir säkert bra...bara det får gå lite tid... Hoppas det blir rekord till helgen :)Kram kram Erica ;)

Postat av: Therese

Vi syns på lördag!

Kram

2009-09-16 @ 08:29:14
URL: http://thereselittlecorner.com/blogg
Postat av: Ita

ses på lördag då

kram

2009-09-16 @ 11:11:19
URL: http://itasscrappodatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback