Nu åker vi söder ut

Ja så var de släktkalas för Rasmus i lördags han var super nöjd med alla presenter och pengar så i går var de att åka till backaplan och köpa nitendo ds som han så gääärn ville ha.Flaschkortet (så han kan ha många spel på ett som man tankar hem på nätet) får han vänta med tills vi kommer hem.
Nu håller vi på med att packa husbilen för att dra söder ut. första riktiga stopp blir  på Onsdag Rasmus födelsedag på Europapark i tyskland suverän nöjespark, har man lisebergkortet så ingår entren och alla åkattrationer helt grymt bra och kul. sedan ner till kroatien kanske något mer stopp får se vad vi känner för.Vi har inget bokat(som vanligt) ta de som de kommer och vad vi känner för :)
Så alla goa vänner ha de så bra så hörs vi igen senare, man vet ju inte om man kommer förbi något internet annars blir de mycket bloggande när vi kommer hem.
Kramiz allihopa
image135


Semester :)

Nu e de verkligen semester och då hoppas vi (som alla andra) på fint väder. Fast de får vi troligen efter som vi drar ner till kroatien nästa vecka :) där har vi inte haft dåligt väder mycket :) åren innan .
Men förs ska vi ha kalas för Rasmus här hemma i morgon (tyvärr inte så många som kan komma) Men kalas blir de.
Igår var vi hem bjudna på Mat och firade Rasmus lite hemma hos Ulle och Mikael (MIn barndoms vän/bästa vän i värden :) + gudmor och gudfar åt Rasmus *LER* Hon hade gjort jätte god mat och paj (som vanligt) väldigt lyxigt känns de alltid TACK. Lite tråkigt var de att Rasmus var på ett jätte uselt humör *snyft* Han fick JÄTTE fina/tuffa kläder som han sa att han inte ville ha ,Fast nu här hemma och igår kväll när vi kom hem kom han på sig själv och ångrade sig lite att han sagt så.- De var tuffa sa han här hemma.Jag fick oxå lite kläder en snygg kavaj och en vit fin blus som var förstor för lilla myran *L*tur för mig :)
Fick en hel del tips på böcker att läsa nu på semestern oxå :)
Nä nu e de dax att klippa gräset innan de börjar att regna igen man vet ju inte.
(obs skrev detta i fredags men de ville inte fastna på bloggen då *L*))

Helg resum

Ja  då var de söndag.Här har vi haft både killkväll och barnfri fest :)
Fredagen var de Rasmus killkväll/kalas med två kompisar  de var på bio "transformers" köpte godis och popcorn sedan var de pizza/kebab som gällde.Sent på kvällen badade de först i den stora poolen sedan i den mindre och bubblade kl 23.30 fick de för sig att de skulle hoppa lite på studsmattan. Snacka om att de sommnade sent denna dag och oj vad trötta de var dagen efter på eftermiddagen. Men alla var jätte nöjda med "festen" 
  och till slut somnade de.

I går skulle igentligen vi vuxna göra "fånarna på farmen" men tyvärr så var de översvämning och väääldigt blöt så de blev inställt ,fast vi hade väldigt trevligt hemma hos oss i stället hela kvällen (och natten).Alla var på topp JÄTTE kul  de var länge sedan de var så många som festade på.(Få som körde :)

    
 Kramiz

Vilken dag

Vilken dag de har varit idag KAOS.
Sov så där bra  efter att ha jobbat natten.Men jag tänkte att jag går upp lite tidigare hade så himla mycket att stå i så iväg till willys och när jag kommer ut ur affären och ska packa in alla matkassarna i bilen upptäcker jag att jag ingen bilnyckel har ?? Så in i affären igen kolla om de hade hittat någon.Nej sådan tur hade jag inte :( letade inne i affären oxå.Ringde Anders som fick komma och hjälpa mig och öppna den och kolla så den inte finns inne i bilen. Tiden den tickade barne  var ju på fritids och dagis skulle ju hämtat dem (pinsamt).Men ingen nyckel funnen *snyft* Så ett himla flängande fram och tillbaka för att hämta verktyg mmDe slutade med att vi fick bärgat den till anders jobb :( man ser ju hur semester pengarna bara försvinner med att fixa med detta nu.ÅÅÅ
Så skulle de ju fixas inför lördagen med fånarna på farmen.Folk e för tråkiga de backar ut i sista stund *suck*
Men vi blir ju ett tappert glat gäng som kommer att vara med efteråt ska vi hem till oss och fortsätta ha de trevligt, kanske värma oss i poolen :)
 Imorgon ??? Rasmus ska ha killkväll med sina bästisar Simon och Tim de ska gå på bio käka pizza badabubbel ute när de e mörkt också ska killarna sova över så de ska fixas lite innan.Linus ska jag köra ut till syrran och vara med kusinerna.Lite annat måste oxå fixas och donats med så nu önskade jag att jag är en robbot och att dygnet hade 36 timar :)
Sedan när allt e fixat (och jag inte har somnat *L*)så kanske de blir en liten utgång för mig med goa vänner.Hemma e de ju som sagt var Killkväll. *LER*
Ha en bra helg allihopa
kramiz