Snart e de dax

Tack Anna (och alla andra tjejer) för en trevlig tjejträff med god paj och trevlig pratstund.Hade väl igentligen behövts vara hemma och packa men jag gillar dessa träffar så packandet får jag fixa efter jag har sovit lite el förresten de får ju bli efter jag har varit iväg och fått mitt beröringsintyg.De e mycket som ska fixas på samma dag.Oj vad jag kommer sova gott på planet.image269Hoppas bara killarna vill de oxå.Rasmus ska få lugnande på morgonen för han ska dra ut en kindtand så man kanske ska hopppas på att den sitter i lite på kvällen oxå image173 och jag hoppas de hjälper  ush jag gillar inte att gå till tandläkan vare sig ´med mig själv el med barnen de brukar bli Anders som får gå men de funkade inte nu när vi skulle åka.

Sköt om er alla så hörs vi om ett tag igen kommer hem den 16 nov, men jag ska nog allt hitta något internetcafe någonstans :)


image302kram nancy


TACK

Hallå grymt rolig och trevlig helg. Med MASSOR med scrappande från Lördag morgon till söndag eftermiddag Så huvudet e lite trött nu,de kan ni säkert förstå. Men super duper roligt har vi haft ,tror alla håller med .Tack Malin Malin och Elisabeth För ett fantastiskt  arbete ni gör för att vi ska få komma och ha de så roligt snacka om att vi var mååånga i år hela 56st scrapptokar i en och samma lokat.Helt fantastiskt. Massor av Nya trevliga människaor träffade man oxå. Vissa kommer jag visst stöta på redan på onsdag på flygplatsen/planet som tar oss till thailand. Snacka om komiskt vi har aldrig träffast förut så visar de sig att vi ska åka på "samma"resa" :) tala om att världen är liten *L* Vi ses på onsdag Karin :)

PSst PIF tävlingen som jag nu ska föra vidare kommer att bli när jag kommer hem så håll utkik lite senare.Hinner inte nu innan vi åker i väg till THIALAND (igen) retas bara lite ;)

Oj undra när man ska hinna scanna sina layouter som man faktiskt fick gjort nu i helgen på scrapträffen tror de faktiskt blev 7st ganska bra tycker jag.Ska försöka få scannat lite innan vi åker. Nä dax att ta tag i natta sysslorna 

Ha de gott  GOD NATT

Lite ögongodis

image223
Något till Erica och Anneli?
image224
Något för dig Malin .H och Arielle :)

image225
Något för er smörgås älskare att bita i


image226
till mig själv eller syrran kanske

image227
Nej detta e verkligen något för MIG mums

image228
Känner er träffade kaffekärringarna Malin.f o Elisabeth och
alla andra kaffetokar *LER* här e något gott till er.

Ha en bra dag

gladare

Tack för era tröstande ord. Nu mår jag mycket bättre. Har även pratat med Linus lärare igen känns bra .Hon erkännde att de inte var de bästa utvecklingssamtalet hon haft hon kännde själv att de inte riktigt gick så bra så de känns ju bra att vi har rett ut de.
Idag var de sista dagen på beröringskursen för oss så nästa vecka ska vi få vårat Intyg känns jätte bra. Även om jag inte har varit 100% skärpt på de den sista tiden med allt stök ochbök på jobbet men nu kan jag de så oj vad jag ska beröra fint snart igen, när all stress har lagt sig.Får verkligen slappa och hade de bara lugnt och skönt i thailand.Hoppas killarna vill de oxå och inte håller på och tjivas för mycket bara.
Hallå där facebook människor fattar inte så mycket av de, men kul e de att hitta gammla vänner :)
Hoppas få gå i en facebook kurs hos dig Ariell så jag lär mig något :)

Håller ju på att träna en del på gymet inte för att de ger så mycket resultat har väl för dålig diseplin(oj så här stavas de inte men...) på mig.Medans på Anders syns de i vilket fall lite han var ju så spinkig :) skojar med dig älskling men liten var han ju ivilket fall.De blir man av han oxå *L*
Skulle så gärna vilj ha en plattmage men degklumpen är svår att få stram :) får kanske rådfråga kusin vita min som oxå jobbar på gymet efter råd .Annars kanske man ska fråga en gammal vän som är där och tränar. Oj vad han har ändrats från att va en liten söt kille till ett vältränat muskelberg :) lite för mycket för mig (inget ont menat).

Nä dax att ta tag i dammsugan
ha de

:(

Jag som var så glad över att de ska hända en massa roliga saker fram över. Så sjönk jag så efter Linus utvecklingssamtal.image178 Vad de e tråkigt när läraren bara säger negativa saker o väldigt opedagogiskt. Man måste ju verkligen prata om både postivt och negativt. Och vad som e att ta upp oxå :(( inte en massa strunt Grr, snyft.
Alla som vet hur Linus är vet att han e ett litet busigt men väldigt snällt charmtroll brukar aldrig vara några problem att komma överrens med. Hon satt bara och sa negativa saker  Linus visste inte var han skulle ta vägen stackarn. Nästan ingenting om att han är väldigt duktig el lyfta upp han lite .Han kan alltså räkna + -  , läsa böcker har han gjort länge så nu e de ju rinnande fart med långa meningar , lite klockan, skriva .Detta tycker jag är bra för en 6 åring som inte äns har börjat den riktiga skolan men nä då :( suck inget om de utan att han ska tänka på vad han gör hela tiden. Förstår att han vill vara hemma .
Efter Linus var de Rasmus utv.samtal, de där i mot är jag förberädd att de är negativa saker. Men inte, han har blivit så himla duktig (min lite arga kille) så de var ju nästan bara postiva saker :) ler jätte skönt! Men han har en väldigt bra fröken som har fixat detta! TACK
Nä nu e de dax att fixa maten innan jag ska på nästa möte :( 3 på en dag  svettigt.

Imorgon ska sally få träffa en kille hoppas hon släpper till och att de inte har gått för lång tid vi håller tummarna.
kramiz

Vi är inte kloka

Nä de e vi inte nu har vi beställt en restresa till thailand om två veckor  image144.De var ju så bra pris så vi kunnde inte låta bli fast resebudjeten för detta året blir VÄLDIGT mycket.Ja ja man lever bara en gång, vi får väl skippa österrike som vi hade tänkt åka till i feb./ mars.
Sökandet efter Kille till Sally ser ut som de ska kunna lösa sig har lite på gång.Hoppas bara våran kaxiga tjej släpper till :D
Vi hörs snart igen.
Nedräkningen har verkligen börjat till nästa helgs stora händelse att få sitta och scrappa från morgon till kväll + lite till med massa trevliga scrapptokiga människor.
Bara massa roliga saker att se fram i mot nu *LER*
sköt om er
kram

Kille sökes *LER*

Här händer de inte mycket intressant just nu bara en massa jobbande .
Blev väldigt sugen på att ta en restresa till thailand nu i november de e ju så billiga , Men de funkar ju tyvärr inte på jobbet nu.Två på jobbet ska vara lediga i och för sig löser de av varanndra men de skulle tyvärr inte funka om två e borta sammtidigt  de e så strulit  med personal som de e *snyft*
Sally har ju börjat löpa så nu e vi på jakt efter en hane med likanade ras Sally är en Shitzu och lite bishon frisen. Redan till helgen tror jag de passar bäst då de är dag 10 och 12 i löpandet. Har hör att man ska göra de mellan dag 9 - 16.??

Visst e hon söt ,Fast oj vad långhårig hon är här på kortet (vid ögonen bla man ser dem ju nästan inte) *L*

image222
 Nä nu e de dax att hoppa i säng
ha de gött gott folk

maten =dyrt

Var och handlade mat efter träningen idag( igår) oj vad dyrt de blev.Tycker att de blir dyrare och dyrare. Undrar lite vad andra familjer handlar mat för i veckan NYFIKEN!! i och för sig blev de en del kött efter som Anders har fått för sig att vi ska köra GI hemma hos oss,( 5dagen idag.) och han e sten hård *L* . Inte för att han ska gå ner något utan att jag klagar på min bilringen runt magen.Han e trött på gnället om mig själv...
Och att försöka få bort mitt sötsug hade ju varit toppen. Men jag tror de e hopplöst. Vad e de för LIV att inte få äta godis :)snyft
Nä dax att åter gå till jobbet:)
ha en bra helg image221

vilken hund jag är...

Gissa vilken hundtyp  jag är..............................................
Mops *LER* kort och tjock *L*
 
Mops
Mopsen är barnvänlig, livlig och glad hund med charm, utstrålning och intelligens. Den passar bra med barn och andra husdjur. Mycket hund i litet format med stor personlighet som varierar från en mops till en annan. Mopsen är hundvärldens clown, fylld av energi och humor och den strålar sig gärna i uppmärksamhetsglansen. En mops vet hur man uppför sig. De är självsäkra nog att känna till sitt eget värde och är i princip orubbligt harmoniska. Mopsen älskar andra hundar, ju större desto bättre. Får den inte den uppmärksamhet den förväntar sig är det andras förlust, mopsen drar vidare till någon som bryr sig. Mopsen älskar att sitta i knäet, men är absolut ingen latmask. Tvärtom så är den oerhört energisk och med på det mesta, och det bästa dne vet är att få komma ut på galej. Mopsen har inga jaktinstinkter men den är väldigt följsam och lätt att få väluppfostrad

Jag känner faktiskt igen mig mycket i mopsen :)
 Testa själva
Vilken hund är du http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=45926&a=509489&lid=puff_516337&lpos=extra_0

på jobbet...

OJ vad längesedan de var jag sklrev något men de e hela tiden full fart.Men snart borde de lugna ner sig.Idag Var de paperdolls träff inne på Arkivet  vi var några tappra scrappare där och pysslade med massa tjöt.Tyvärr blev de inte mycket i layout väg då jag glömde korten hemma :( men fick fixat med lite kort underlag stämplat mm 1Layuot blev faktiskt gjord men den var uttänkt lite innan /hemma.Vi var även och åt massa god thaimat gud så mätta vi blev ända på utsidan *L*.Sitter här vid jobbets data och har knäppt upp knappen för att jag fortfarande e så MÄTT.Hade gärna stannat kvar och tatt ett glas vin och fortsatt pyssla.

Imorgon e de Kalas för syrran som fyller 30 år så mycket sömn lär jag inte hinna med (som redan börjar bli trött :(

)ska vara i ubbhult strax efter 13.00
Vad gör man inte för lillsyrran :)
Ha en skön söndag gott folk vi hörs och syns