Full speed

Här är de full speed hinner knappt med att blogga  känns de som, och inte mycket pyssland tyvärr. Jobbar  som vanligt (just nu) ganska mycket. Men till helgen blir de stor belöning för allt jobbande LÄNGTAR massor.
Ja på fredag bär de av till helsingborg för att bo på hotell och gå på
Scrapevent kurser i massor  hela helgen lång. Snacka om lyxigt bo på hotell, äta god mat (slippa laga :) och få lära sig massa nya roliga saker inom scrapbooking mm.
Ja i lördags fyllde ju Jag och Anders år de blev bara ett litet firande efter som vi var bort bjudna på fest på kvällen. Men jag fick lite fina presenter av Anders och barnen två klänningar/toppar ,hade en innan som jag gillar. och efter ett besök hemma hos Malin så blev jag sugen på att ha en egen sodastreamer så en sådan önskade jag mig och fick :) Festen höll hus inte allt för långt från syrran så barnen var där och vi kom sedan på natten och sov där oxå.Hann inte sova så mycket. Efter 1timma kom Linus och väckte mig, han hade ont i örat den stackarn han fick hålla ut lite tills vi kunnde köra hemåt . Så en sväng in på Axxes akuten blev de och hem sedan med pencillin mot öroninflammation. Oj glömmd nästan tala om vad jag fick av min heltokiga syrra (ja ni vet ju hur hon är för snäll ibland) av henne fick jag Abigill alfabetet (de stora revoulition) som jag bara älskar. Lånar alltid de av mina snälla scrapparvänner när vi har våra träffar, men nu har jag ju ett alldeles eget  *L*
Dax att återgå till arbetet
ha de gött

Helg jippi

Ja då var de helg ååååå vad skönt.Har jobbat en hel del (6nätter av 7)  Och de fina vädret har ju äntligen kommit och de verkar som det ska stanna  
Hade många planer för min onsdag som jag skulle vara ledig leta presenter mm men NÄ de blev att jobba istället.Så här har de verkligen rullat på i full fart. Var inne en snabb sväng till stan för att fixa lite presenter (hann tyvärr inte springa in till Arkivet med mina lo's dessa blev de till Arkivet
image326
Älskar detta foto
Himla kul format Letters (typ A4)

image327
De finns nog en och annan som känner igen detta härliga/fina band med fjärliar.

image330


Nä ska ta mitt glas vin och flytta mig ut i uterummet nu.
 Hmm undra vem som får frukost på sängen i morgon Jag el Anders  

En härlig helg

ja helgen var toppen även om man jobbade :)
Jag var bortbjuden till Malin för att scrappa och äta gått på lördagen. Så mysigt och kul TACK Malin och alla andra som var med för en super rolig och trevlig dag och kväll.
Lite alser blev de allt gjorda. Malin lärde oss göra lite kort, tyvärr blev de inte scannat så bra men de blev verkligen jätte fint (oj vad jag skryter *L*) i verkligheten
image323
nja ser inte så fint ut här men.... de blev de.

Några layoter har jag ju oxå gjort
image324
Svart bazzill och färgglada papper är min favorit kombination de går nästan inte och misslyckas
de blir oftast kanon bra Oj vad jag e på skryt humör :) Men de blir ju lite enformit om man använder de hela tiden *LER*
image325
Ja och inte minst ett på syrran.Jag ska nog klämma ditt lite text på de enfärgade pappret mellan korten oxå.

De var lite för denna gången mer kommer imorgon som jag har gjort för Arkivet.

Helg

Var på tjejträff i tisdags Tack Maria för god mat ;) och lite inrednings tips. Alltid lika kul att träffas och tjöta lite.Tex höra om  Lisas äventyr hon ofta hamnar i *fniss* vi fick också lära oss vart man ringer om man behöver komma till bara Polisen, jag har hört de någon gång men jag kom inte ihåg så nu har jag lagt in de i min mobil 114 14 man vet ju aldrig när man behöver slå detta numret.
Annars har jag faktiskt tagit de lugnt och varit ledig några dagar så skönt .Men nu väntar jobbet i helgen, dax att bita ihop men de e okej lite roliga saker ska jag klämma in i helgen.Mer rapport om detta blir de efter helg.
Nu ska jag åka ner till mitt andra hem *ler* backaplan och shoppa lite saker  får nog allt ta en titt inne på ginatrico de öppnar ju idag i coophuset oxå.

Ha en bra helg nu allihopa

vi ses kompis


Helg resume

De har varit mycket jobb med magsjuka på jobbet som bara går från ena avdelningen till andra.Så där kul .Men jag klarade mig från att åka på de själv. Vet inte om alla vitpepparkorn som jag tog och åt hjälpte eller om de bara är inbillning fast de gånger jag har tryckt i mig dem, har jag ju klarat mig så??? man vet ju inte de skadar ju inte att ta dem vare sig de hjälper el.  ej. Fast magen blir ju lite kass med alla pepparkorn som ligger och guppar i magen :) 

Helgen gick åt till att titta runt lite på cyklar Anders ,jag och Rasmus behöver nya cyklar. De är lite svårt att hitta till Rasmus då 20 tum är för liten och 24 tum blir oftast för svår efter som de sätter pinnen så högt. Mina killar har inga långa ben ,hmm undra vem de har ärvt de av *ler* så de lutar kanske åt en BMX .Kanske jag oxå kan få prova hans cykel i så fall och falla tillbaka i tiden *FNISS* När jag tävlade i BMX,  ja har faktiskt gjort de kom 2 de var inte dåligt tycker jag. Fast idag skulle jag nog aldrig våga åka så el om man kommern ihåg hur man gjorde när man trixade ??
Jag hatar vår tvättmaskin och torktumlare den bara förstör tvätten i mellan åt på något underligt sätt. Men Anders vill ju inte köpa någon ny när de fungerar... men i lördagskväll gick tvättmaskinen sönder *L* Anders sa att jag gjorde de nog med flit (på skämt) så nu har vi beställt ny tvättmaskin och torktumlare :) :)vi får den på fredag. Och så fick man en herrcykel på köpet oxå så igentligen så är Anders cykel fixad.Fast jag tycker han kan sälja den och köpa en tuffare/bättre.Fast vi cyklar ju så lite så de spelar kanske ingen roll.

Har även gjort lite kort, men oftast har jag inte hunnit scanna dem men några få hann jag scanna.
image320

image321

image322
de sista blev till min kusin som fyllde 30 igår.

Nä, nu ska jag ut och röra på fläsket gå ut en långpromenad med Sally  tänkte jag.
ha de


Nu funkar den igen

Ja nu funkar min blogg igen har haft strul med att komma in, de har visst lagt om något pogram el nåt på blogg.se

Ja då har man varit med och jobbat på första scrapmässan. Så JÄTTE kul och vad mycket folk de var där i lördags  lite hysteriskt ibland :) men roligt att se att de är såååååå många människor som tycker de är roligt att pyssla.
Tyvärr kunde jag inte prata med alla som kom och hälsade på mig några längre stunder, hoppas ni hade förståelse för de. Vi kanske skulle försöka värva lite nytt folk till paperdolls de känns som många har fullt upp och att de är få som får till de att träffas på våra söndagar tyvärr. Men de tappra som vill och kan får vi inte glömma.

Dessa tre har jag gjort för Arkivet:
image313

image314

image315

Allt matrial till dessa layouter kommer från
Arkivet Tyvärr har jag tappat bort min kom ihåg lapp vad allt heter som jag har använt :(
Men jag har använt bla akvarellpapper lite roliga när man kan färlägga dem i vilken färg man vill.
Nycklen tex är Grungeboard som jag har chalkat två olika  blåa färger (+ lite glitterlim= stickles)  väldigt roligt att leka med. Grungeboard är nästan som chipboard fast i ett matrial som påminner om läder väldigt mjukt och böjbart.

Ja de var lite från mig för denna gången.
ha de gott där ute i bloggvärden.