oj

försökte bara ta bort de ena inlägget men de ville sig inte som jag vill.
Tack alla för att ni orkar läsa på min blogg och lämnar så mycket roliga och snälla kommentarer dem kan man leva på länge. Så lite betyder så mycket :)
God natt ska krypa ner med min scrapbooking tidning,

Sååå himla trött

Vad har hänt här då, jo jag kom  till salgrenska i måndags för att få lite information om Rasmus hörsel. Men hon som jag skulle få inf. var sjuk och de hade ringt hem och pratat in på vår tele.svarare men vem e hemma de flesta jobbar ju men de hade inget jobbnr på mig fast mitt mobilnr stod där förstod inte varför hon inte ringde mig på den. Så de var bara att gå där ifrån utan någon inf. :(
Istället blev de en sväng förbi panduro där jag fyndade lite förvaringsmappar natur canvas 20*20 för bara 19kr man kunde ju inte låta bli när de var så billigt...
Igår kände jag mig kass sov nästan hela dagen sedan jobbade jag extra på kvällen de fattades folk.
Anders har oxå varit/e dålig i magen har varit sängliggande med magkramp???? Fast han var tvungen att ta sig till jobbet i morse för att fixa de sista på denna månaden sedan kom han hem och har liggat i säng sedan dess (oxå).
Linus och jag var en sväng på Ikea innan Rasmus skulle hämtas. Shoppade lite saker till min pysselhörna :) får se hur de blir ....
Nä nu ska jag röja lite, sedan lska jag lägga mig tidigt idag känner mig inte bra. Vet inte vad de e i luften just nu ???
Ha de
kramis på er alla

Ny vecka

Så var de ny vecka. Igår var jag i  väg hela dagen  och in på kvällen fick åka hem vid 20.30 för att lösa av Anders som skulle på bio, man kunnde inte säga att han inte fick gå när en annan hade varit iväg hela dagen och scrappat med paperdolls så himla kul sitta ett stort gäng galna tjej och scrappa och tjöta tillsammnas :)))
Nu bröjer de 1 månad tills nästa gång :( men tiden den brukar ju rinna iväg i farlig fart så snart e vi där igen..
Har pricis kommit in från en ordentlig promenad med stavar och sally fast kopplad i mitt skärp så jag kan hålla stavarna , smart lösning om jag får säga de själv :) ska strax i väg på informations möte på salgrenska angående Rasmus hörsel som har upptäckts att han knappt har någon hörsel på vänster öra stackarn. Kan ju vara ett litet moment i att han har sitt arga humör hör och förstår inte alltid var alla säger så blir han istället frustrerad och vet inte vad han ska göra ???.Men änså läng medans hans högra e såpas bra görs ingenting. de återstår att se vad som händer. Nä nu får jag rusa vi ses igen
Tack alla för en toppen dag/kväll igår alltid lika kul att träffas. här kommer två layouter gjorda igår på paperdolls träffen. två till e inte riktigt färdiga vill fila lite till på dem.

107718-33
Denna blev jag faktiskt nöjd med kanske saknas något ...nej nu får jag vara
nöjd man vill nästan alltid fila lllite till bara.
Linus älskar att klä ut sig.
göteborgskalaset
Göteborgs kalaset 2006


äntligen fredag

Ja så har man varit ute med Sally på en lång promenad i slasket. Tur e väl de att hon måste ut annars hade jag aldrig kommit ut så mycket. På promenaden träffade vi en annan hund vakra vera de stämer verkligen så himla elegant hund. Tror de e en portugisisk vatten hund om de finns något som  heter så.Hundarna hade de väldigt roligt med varandra i vilket fall. Undrar bara hur jag ska få pli på våran trots hund just nu tacksam för råd *L* att hon ska förstå att de hon gör e fel (en riktig trotsig tonåring).

oxå var de fredag vad skönt att ha en ledig helg :) och få pyssla hela söndagen e ju ett extra ++++.längtar så himla mycket *L*
Nä nu får jag ta tag i hemmet lite oxå ,e ju så mycket trevligare och skönare när de e städat.Slippa de irritations momentet att irretera sig på .
Ha en riktigt skön Fredag♥♥

lite nya layouter (+ en liftning av Tinas layout)

107718-31
här kommer en scrapliftning  min "tolkning"av Tinas layout Malin.hs utmanning

107718-32
Tinas fina layout som hon även fick publiserad på swescrapbooksblogg



lite nya layouter. blev lite miss i scannen på mexikolayouten men orkade
inte bry mig .
107718-30107718-29

Jag ser de snöar..

107718-28107718-30
Äntligen kom snön på riktigt men tyvärr blev de bara en promenad på morgonen
innan man själv skulle hoppa i säng. Och sedan på eftermiddagen när barnen
skulle hämtas från dagis och fritis. Än så länge har vi klarat oss från mer magsjuka bara Linus som har haft oturen men magsjukan kom nog i från dagiset för 5 st hade haft de samma dag som Linus och någon mer var bort idag.Hade tänkt göra något kort i natt men glömde mina pyssel saker hemma:( :(
Å vad jag lääääängtar till på söndag få scrappa  hela dagen med massor av goa vänner :) :)
För resten idag fick jag mitt Qk Venus alfabet "mellan" storlek (mini 5/8) från USA oj vad snabba de var vann den i slutet på förra veckan blev 230kr tror jag bestämmt billigt tycker jag tänkte ha de till kort tex. Har även vunnit ett Quickutz LUCY UC,LC and Number  oj vad jag har hållt till på ebay. Jag kollar alltid en extar gång på summan så de inte blir fel, annars kan de bli jääte dyrt om man har otur :) ni vet ju hur de ligger till tjejer el.hur Malin och Malin.
see you later alligater....

Så var de våran tur..

Ja ha så var de våran tur. Linus kom ner i natt  - mamma jag har så ont i magen och två minuter senare var han på toan och kräktes... så de var bara att trycka i sig 12 vitpepparkorn de brukar hjälpa jag brukar inte bli sjuk, fast jag har ju haft honom på mig hela kvällen och natten så vi får se vad som händer?? vet inte om man inbillar sig men de kör i magen .Fast å andra sidan så ligger de ju massor av vitpepparkorn de e ju inte så skonsamt för magen skulle jag tro. Ja får väl ta tag i pappas papper som jag ska fixa med (e godman åt honom) men jag skuter upp de hela tiden de e ju så hiiiimla tråkigt. + att överförmyndarna i göteborg verkar helt tafatta och tröga grrr. Medans Alingsås överförmynarna som han hade innan var så himla hjälpsamma och förstående. Ska jobba i natt får se hur de blir med de ,känner jag mig själv så e jag där i natt OM jag själv inte har blivit dålig.Åter står att se.
Ha en bra dag allihop

partybruden för en kväll

107718-27
Sexig baby om jag får säga de själv med konstig min (som vanligt)
dubbelhakan men jag bjuder på de

så var de söndag och all den fina snön har redan regnat bort *snyft* Idag blir e riktig slappar dag.
Igår var de verkligen späckat schema .
Min morbror gifte sig i rådhuset  igår coh jag var där och tog kort på dem ,de var faktiskt inte lätt för min morbror var så himmla nervös så han stod nästan aldrig still. Men några kort blev okej.När vigsen var färdig sprang jag till fotoquick för att göra en förstoring på ett av korten,  hade nämligen förberätt en canvas tavla hemma som jag ville ge dem på kvällen när vi träffades igen. Givetvis strulade deras maskiner lite, jag som hade så himla brotom för festen börjagde nämligen kl 18,00  De var nämligen 50års fest oxå de var inte många som viste att de hade gift sig de var i smyg nämlign.Men jag skulle ju hinna göra färdigt canvasen + att jag skulle duscha och göra iordning mig. Men jag hann ,fast jag fuskade med att inte göra iordning håret, istället hade jag "löshår" som var en tofs så helt plötsligt var jag långhårig till Anders glädje + att jag hade en "korsett och svarta byxor  en riktigt sexig baby kul att vara de ibland och oj vad många snälla kommentarer och blickar .  Jag förstår jag var ganska nöjd med utstyrslen själv korsetten fixade "hyllan "snyggt hi hi.
Festen var jätte lyckad de blev jätte glada för tavlan och alla andra tyckte att man var sååå duktig de var bara att suga åt sig äran.Tyvärr hann jag ju inte ta något riktigt bra kort, men försökte en snabbis efter att de hade fått den.Så idag e man seg var hemma vid 04.00 tror jag att de blev.
Så här slappar vi jag tänkte jag skulle ge mig på att scraplifta någon får se vem de blir denna gången....
Förresen nu har jag äntligen "köpt" ett quickutz  alfabet lite större som jag hoppas kommer snart från USA
Quickutz LUCY UC,LC and Number blev de
jag ska köpa ett med fetstil oxå har jag tänkt.

En liten bröllopspresent
107718-26

Ps tack SNÄLLA  Malin för hjälpen med bokstäverna

Min pysselhörna

107718-21
stökigt värre, jag tror ni känner igen er ibland
107718-22
Men alltid lika skönt när man har fått de strädat, ordning och reda pengarna
på fredag (vad kläm tjeck jag blev) Barnens gamla sköt bord blev till nytta igen.
här håller jag till när jag scrappar man får använda de möbler som finns när de inte finns andra utrymmen.
här håller jag till när jag scrappar man får använda de möbler som finns när
de inte finns andra utrymmen i huset.
107718-24
man får använda de gamla möblerna till någonting när de ändå står där.

E väldigt nyfiken på hur de ser ut hemma hos er i era pysselhörnor????
Nu har jag sett Malin & Malins "kryp in" de finns ju fler oxå man kan ju få tips,  hur andra har fått till de.

nya layouter för i år

107718-19nya layoter107718-20

Tagit Malinf´s rubrik de kommer "en" bättre liftning av någons layout. senare. Jag hoppar på Malinh´s utmaning att lifta någons  10 favoritlayouter .

längesedan sist

De känns som jag aldrig får tid för att sitta vid datorn just nu.Varje gång man e på väg finns de alltid något att göra ,eller så somnar man i soffan framför någon film...Hade skrivit ett inlägg i går men tryckte på fel knapp och allt bara försvann, sur man blir då.
Men här e allt bara bra tiden rusar i väg som vanligt.Har framkallat några kort så de har  blivit 3 layouter gjorda som jag hoppas på att scanna imorgon.
Syrran och barnen sover över hos oss de har  nämligen inte någon ström, och så vill hon nog se annat än skog ha ha .De e så att bo på landet. Gud vad jag tycker om att bo i stan jag hade aldrig pallat att flytta tillbaka till landet  bo så långt bort från civilationen (shoppingen)*ler*Ingenting för mig som e shoppihållik. :)
mycket jobb denna veckan men till helgen blir de fest jippi.Ska även ta kort när min morbror gifter sig i rådhuset denna dag.Hoppas de blir fint väder så be kan bli något bra  kort,får se vad de kan med att stå och visa sig på trappen när massor av folk ser dem...
Nu ska jag göra lite nytta här på jobbet igen.
Vi ses igen(hoppas jag)

Vår lilkille börjar bli riktigt stor *Linus 6år*

Här e en överlycklig 6åring som öppnar sina presenter.Han trodde aldrig att han skulle få ett playstation2 för de e ju dyrt sa han och Rasmus var lite orolig(och sotis) för att vi inte skulle ha råd med thailand nu när Linus fick ett nytt playstation. :) :) Dagen fortsatte med paket från kompisar och släktingar. Mer blir de imorgon när min släkt kommer, då vi ska fira felicia och Linus ihop.
107718-14
Barn kalas med kompisarna Här e sindelmannen i full action.
Jag tycker de e en väldigt snygg pippi som serverar dem igelkottar som var beställda.
Blev väl så där bra fast barnen tyckte de var roligt.
spindelmannen i full action107718-15potatismos och korv som skulle se ut som en igelkott??

Antar Malins utmaning

Falskt eller sant?? 1 e falskt viket?

1.  Jag har gått frivilligbefälsutbildning.

2. hoppat 8meter från en bro rakt ner i en fors och höll på att inte komma ur den.

3. Har gjort reklam med Kurt Olsson  för rullskridskor.

4. Har en gång försökt att stila i slalombacken som slutade med att jag körde rakt in i ett staket.

5. En gång retade jag en kille i skolan så han blev så himla arg att han  sparkade till min hand , så jag  
    fick gipsa handen.

Alla som vill får vara med och chansa (även jobbarkollegor el släktingar hi hi)
Sköt om er alla

Anna 11år


Anna 11år

Idag fyller våran favo tjej Anna år.
GRATTIS tjejen
Idag har vi varit lediga så jag har varit på jakt efter presenter till alla tre födelsedagsbarnen Felicia, Anna och våran LInus + lite roligt godis till barnkalaset oxå. Jag tror Linus kommer att bli helt i från sig när han får sin present imorgon ett playstion2 med buzz spel mm de har en hel del data och tvspel innan fast de e de ändå de verkligen gillar och leker med så nu ville vi köpa något som man rör sig med oxå. De blir nog bra, vi får se imorgon :)
Vi hörs senare

107718-13

Utmanar malin och alla andra att lägga ut sina 10 "bästa"

Jag får ju inte vara sämre jag på att "utmana" er här kommer 10st som e gjorda under hösten 2006
De tog sin tid för mig att få in alla här, jag gör nog på värdens omständigaste sätt men fick ingen hjälp  av min data expert, han tycker jag e trögfattad och förstår inte varför jag ska byta sida?? jag har båda sidorna så får jag se vad som e lättast.
När man kör detta bloggprogramet verkar de som man måste skaffa sig en hemsida och ha sina "underverk" bla på??? de blir nog bra tillslut

107718-12
107718-11107718-10107718-9107718-8107718-7107718-6107718-5107718-4107718-13

Äntligen ledig

Äntligen e jag ledig nu när alla andra har börjat jobba. Ska inte hoppa in extra nu på min ledighet (om de inte ringer).Bara försöka ta de lugnt, fast vi har lite kalas fram över imorgon fyller Anna och i dag Felicia syrrans lilla tjej men vi firar henne och Linus ihop på söndag.Linus blir nämligen stor kille på lördag 6år.Då kommer Anders mamma och pappa och hans mormor + familjen sköldebring och så tror jag att Erika Anna och Harald kommer upp en sväng oxå. Sedan tar vi min släkt och firar Linus och Felicia ihop här hemma på söndag. Oj vad lungt och skönt ....:) konstigt att de alltid finns massor av saker att göra, fast ibland e de tur efter som jag e en ganska rastlös typ. Fast nu har jag ju blivit bättre jag kan ju alltid dra mig ner till min lilla pysselhörna där e de oftast väldigt lugnt och skönt. Så e Mitt sätt att koppla av :)

Idag när jag var och handlade med pappa så såg jag kaffe med toblerone och dajm bitar/smak. De lät lite intressant undra om de hade varit något för mig som inte dricker kaffe.Fast e de så bra att börja dricka de ????vem vet då kanske jag oxå fasnar i kaffeträsket som  MalinF hi hi, och blir en riktig kaffekärring (små skrattar för mig själv)

oj nu får jag visst ta maten innan den e helt svart i ugnen, ses senare kanske :)


Rasmus och Linus ute i SNÖN 2005

Rasmus och Linus ute i SNÖN 2005

DÅ  fanns de minsan snö, annat mot vad de finns denna vintern

Gott nytt år

Vi hade de lite små kul med bara oss själva på nyårsafton. Förutom att jag var jätte trött strax innan tolvslaget, men som tur var gick de över. Vi skålade och sköt våra raketer i regnet (som alla andra) fast under kvällen satt jag och Anders mycket i ute rummet oj vad folk sköt raketer HELA tiden, så vi såg väldigt många i år. Som tur e har inte Sally visat någon rädsla av alla raketer puh vad skönt.Efter tolvslaget gick vi ner till Erika och co för att önska dem gott nytt år.Där stannade vi en stund och tjötade, så fick man äntligen träffa/se hennes nya kille ,de var på tiden med lite män i huset :) de har varit sällsynta där de senaste 8 åren. Hi HI
(Han verkar vara en trevlig prick). Syrran och hennes man damp in hos oss kl 04.30 för att sova hos oss oj vad de hade haft de trevligt kunde man se ...Ville ha upp Anders då, när de kom hem.Som tur var nappade han inte på de. Så idag nyårsdagen var jag och Anders pigga och allärta medans syrran och Gunnar var mindre pigga.