Hej igen

Sa var vi till backa pa kho chang fast en annan strand.Vi tankte att vi skulle vara lite  ekonomiska och bo billigt vi hade blivit tipsade ett boende for 75kr natten fast nar vi gick for bi ett fint hyfsat nybyggt med en harlig pool sa kunde vi inte lata bli att killarna tjatade pa att vi skulle bo dar kostade 300kr natten de var ju okej nytt fracht och en jatte harlig pool pa en "klippa"vid havet sa dar har vi hallt til hela dagen idag.Svetten bara rinner ....
Jag onskar att jag kunde vara en san soldyrkare som min mamma och syrra och Anders att bara ligga dar och bli snyggt solbrannd.Visst e jag solbrannd fast nar man ser Anders sa e jag nastan VIT :) ja ja han har ju hmmm tatar blod Hi hi
Jag gav manga vid poolen ett gott skratt eller hjartat ihalsgropen pa nagra, jag hoppar ju upp och ner i poolen efter som jag blir sa himmmmla varm hela tiden. Sa skulle jag ga pa barnpoolens kant samtidigt kunde jag inte slita mig fran en artikel i se och hor som jag hade hittat har. sa jag trampade helt fel och fastenade mellan barnpoolen och vuxen poolen med ena benet AJ vad de gjorde ont sa nu e jag lite sonder riven pa ena benet.

Tanker pa alla er som gar pa massan och shoppar massor just nu
Erika hoppas du har stora planboken med med en gang de kan bli vaaldigt dyrt at ga aven dar tre ganger
Ha ha ha
vi hors igen om nagra dagar hade bra 
 kram Nancy
ps Ita boken som du rekommenderade var grymt bra :) :)

Kho maak

Nu e vi pa en ny o igen Kho maak bor lyxigt i en bungalows vid vattnet med panoramafonster :)
Som ni forstar sa gillar vi att rora oss och se mycket pa var resa .Sa i morgon blir de att fortsatta mot nya utmaningar med bat och snorkla pa olika oar sa far vi se var vi stannar denna gangen :)

Nar vi akte hit med en trevanings bat fragade de om nagra ville och vagade hoppa fran taket pa baten givetvis ville varan tokiga son de. Sa dar hoppade han maaaanga meter ner en annan fick svindell nar jag foljde med han upp pa taket.
GRATTIS SYRRAN vi holl tummarna sa vi nastan var blaa de kanske gjorde lite.
Jessika vi hors nar de narmar sig hem. Om de e nagot msa oss.
Ha de sa skont i varvarmen dar hemma
kramis Nancy Anders Rasmus och Linus

var lilla o

Nu bor vi pa en liten o med bara ett resort helt underbart.Snorklar hela dagarna bland miljontals(kann sa) fiskar i alla mojliga farger syrran kanske inget for dig ,kom ju i hag pa phi phi sist hi hi na man kan ju bada utan dem oxa om man nu skulle vilja men de e ju detta som e  kul.Killarna hyrde kanot och har varit ute och paddlat oxa idag.Imorgon flyttar vi oss till en annan o som heter kho maak lite mer  bebord kan ju vara trevligt med om byte pa maten :)
Kul att ni tittar in hos mig och uppdaterar hur de e dar hemma oxa.
Lycka till pa skrivningen syrran vi haller tummarna.
Tack Jessika och co for att ni tar val hand om varat bustroll :)
vi far horas mer senare har finns de namligen inte sa mycket strom sa de e JATTE dyrt att blogga men jag var ju bara tvungen
Skot om er alla
Kramis

Thailand

Ville bara tala om att vi lever och har de sa himmla varmt och skont. Vi tog ett stopp fran bangkok till kho chang i jomten nara pattaya va vall sa dar men killarna fick ju bada av sig i bla POOLEN .Var en eftermiddag i Pattaya ush bara massor av horor eller som Anders sager snallt na bara snalla Go Go dansare.Men nu har vi kommit till kho chang  helt underbart fast mycket svenskar fast lite kul kan de vara oxa man forstar ju varandra vi bor i en bungalows precis vid havet hur mysigt som helst.Igar nar vi kom ner tog vi bara en  VALDIGT enkelt bungalows. Sa de forsta Linus sa imorse nar vi bytte till dessa bungalowsen var mamma har var de lyxigt vi har handfat HI HI
Nu har vi bestallt elefant tur for imorgon.
Tyvarr lyckades jag inte fa in nagra kort har nere fran
skot om er alla hade  solbranda kramar Nancy Anders Linus och Rsamus

Söndag natt

Söndag natt, så var  denna helgen gjord och de närmar sig med rasande fart mot thailand på tisdagmorgon gäller de åååå vad jag längtar, fast jag har ju en del att fixa innan som jag inte har gjort för att jag har jobbat och sedan varit kanske lite knäpp de får  jag väl med att jag hoppade över sömnen lite idag för att få scrappa med värdens bästa scrappar gäng på paperdolls.Man kan bara inte vara utan dem.+ att jag hade inte scrappat så mycket på sista pga många orsaker och så kommer man ju inte scrappa på 3 veckor så jag var bara TVUNGEN.
Tack alla för idag !!
och tack alla för att ni lämnar så snälla kommentarer hos mig *LER*

Jag ska försöka att blogga lite från thailand om jag kommer åt internet, så jag inte e helt utan :)
Hade så bra och sköt om er alla (hoppas ni inte har blåst bort  i ruskvädret )
Kram Kram

mina första BOM layoter

Jag kan ju inte vara sämmre jag, så nu har jag börjat på ett BOM (boken om mig) album ett mindre 8*8 album.
Fast de e svårt jag har ju nästan inga kort på mig själv.Fast här kommer de första layouterna :)
Vart tog den sköna VÅRSOLEN vägen :( ???


image76

image78

Ha en bra kväll
kram Nancy

[ Vårsol :) ]

Igår gjorde jag något jag aldrig hade gjort förut var på salong och vaxade bena aj vad ont de gjorde sen tycker jag inte de blev så lena som jag hade föreställt mig???
Fast jag slipper ju stå varje dag i thailand  med hyvlen som jag annars hade gjort :)
Sedan tog jag en lunch på stan och shoppade lite (mer) medicin som e bra att ha med sig på resan.
Idag får jag inte glömma att ringa min snälla morbro och hans fru ,för de ska vara hundvakt och hjälpa oss med (om de stämmer med deras schema) hur vi gör med bilen mm till flygplatsen.Tur vi har demså lilla Sally har någonstans att få vara och leka och bli bortskämd hos.De har egen hund oxå,de leker jätte bra ihop,hoppas vår lilltjej söter sig :=

Igår var vi på kalas GRATTIS igen Julia vårt hmm heter de guddotter, ja som jag e gudmor till.
Min barndoms/bästa väns dotter.De hade precis kommit hem från österrika å vad de lät skönt när de berättade om de fina soliga vädret och massa snö.De e ju inget vi har sett i år. Ja ja vi får gå vidare och hoppas på en kanon vår och SOMMMAR.

E väldigt sugen på att plantera fast jag tror jag måste vänta:( efter som vi e borta 3 veckor.Fast jag ska ta upp påskpyntet i helgen så vi får lite påsk känsla när vi kommer hem på påskafton.Har faktiskt fixat påskägg til killarna de måste ju få de när vi kommer hem :)

Idag e de studiedag på dagis och i mådags var de på skolan  varför kan de inte lägga dem samtidigt ??? synd om dem som måste ta ledigt de blir 4 dagar på denna korta vårterminen 3 st e redan avklarade.För mig har de flytit på att de har varit på mina lediga dagar, men de stackare som inte e lediga och måste offra 4 semesterdagar och kanske bara har 25 på hela året(för oss unga) kul e de de blir inte mycket kvar till semseter ??

Ha en underbar vårdag idag kramis

universeum idag

image72
Nej de e inte från Thailand ännu *LER*

Idag har vi varit på universeum hela familjen + oskar Linus kompis  provat på lite olika expriment och alla havets djur + andra roliga djur som ormar spindlar mmmm
Så nu vill vi leta levande varelser att titta på under vattnet i thailand.


image71
Här e Rasmus Oskar och Linus i gapet på en Jätte haj

image70e
Den dansande rockan som man även kan klappa :)


image73
Här gör killarna eget slajm

image74
I väntan på maten        Rasmus Oskar och Linus

image75
Här e spagettimonsterna oskar och Linus. Hur roliga e barn igentligen när man e på resturang så väljer de spagetti och köttfärssås när man kan äta massa annan god mat *L*


Här kommer en layout som jag påbörjade för läääängesedan äntligen e den färdig.
tyvärr blev den skuggig i scannen :(
107718-68

Kramis på er alla

blivit utmanad

Okej jag antar Elisabeths utmaning

Reglerna ser ut så här:
REGLER:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Tillslut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information

1. Jag har varit i Transtrand(sälen) på militärläger och åkt vitablixten skidorna 2 meter långa  och över nattade i en   egen gjord "iglo".

2. När jag var lite var mamma rädd för att känna i mina byxor innan hon skulle tvätta dem.Jag samlade nämligen på småkryp.*L*

3. En gång var jag hårmodell för wella på scandic crownshotell.De klippte av mig håret (de fick göra vad de ville) som tintin JÄTTE kort med bara en tintin lugg och färgade allt rött. Snacka om att mamma blev förvånad när hon fick se mig hi hi.

4. Anders och jag köpte barnvagn innan vi ens hade försökt få barn. Fastnade för en Musse barnvagn (vi var alldeles såld på allt var musse var på) i Berlin.Så den stod på vinden och väntade på att få komma fram vid rätt "tidpunkt".

5. En gång var jag utklädd till clown alldeles sjäv, för att underhålla 50barn i en 1 timma med med lek och dans på en familjedag på saab. De var ju bra betalt oxå :)

6. Jag kan nästan somna hur som helst och när som och var som helst fast inte en HEL natt. Knäppt va!

Vad svårt de var att komma på saker om sig själv.....
Men nu har jag gjort ett försök.

[ Lite nya kort ]

Nu har jag provat på lite nya stämplar.Tyvärr ser korten lite tråkiga ut när jag har scannat :( sedan blir de väl inte lika roligt när jag använder de vita pappret. Fast de var så billiga så jag får prova dem :)
Nu har jag kommit på hur jag ska göra med öljetterna och "fjången" :) oxå 
Jag har fastnat för bina oxå så de kommer säkert bli att jag kommer skicka runt någon sådan stämpel *L* när de e dax för en ny stämpelrunda.
107718-66

107718-67

De fina kram kortet har INTE jag gjort.jag fick de i brevlådan igår från leamon/monica tycker de e så charmit
Kram på er alla

Snart ledig igen :)

Och så var man tillbaka på jobbet igen efter att ha varit ledig och sjuk.
Fast de var inget kul bara massa tråkiga saker hade de tagit upp. Typ att vi på natten inte sköter vårt jobb mm att vi inte jobbar utan pratar i telefon vad knäckt jag blir chefen hade tagit speclista på telefonen där visade de sig att jag hade gjort 5 samtal kväll/natte tid på 4 månader som var  på allt från 10 min-30 min okej man borde inte kanske prata i 30 minuter men givetvis har jag inte gjort de om de inte var lungt de var med Syrran säkert något hon undrade över de brukar ju vara så....trött jag blir.
Sedan hade de inte varit så bra sköt på natten när jag var sjuk vad kan jag göra åt de,tycker faktiskt att chefen får ta de med de berörda  nä då ska jag säga till dem.Nä nu skiter vi i detta  Grr

Bara i natt sedan e jag ledig i 9 dagar känns sååå himla skönt sedan e de faktiskt bara att jobba nästa helg.Ja jag får ju klämma in paperdolls på söndagen, hmm undra när man ska sova jo de kan jag ju göra senare på planet på tisdaen där efter. Man brukar ju var däckad någon dag efter om man slarvar med sönmen, så de kanske passar bra.Bara jag inte e allt för trött när jag ska packa på måndag.I och för sig e de inte så mycket vi ska ha med oss.De löser sig alltid.
Två veckor kvar till THAILAND ska bli så himla skönt.Fast jag hade ju kunnat tänka mig att åka någon annanstans verkar ju som alla e  eller ska dit..Vi ska ju luffa runt från Bangkok och åt öst tror jag de blir där har vi ju inte varit.
Oj nu satt jag ju på arbets tid och skrev detta undra vad chefen skulle säga Ge mig sparken kanske :)
Sköt om er alla *K*

{ Vår känsla Jippi }

Idag varr de verkligen varit vår i luften äntligen.:)  :)  :)
Sally spanar in våren
107718-64

kolla vad fint lökarna kommer upp nu ....hade visst lite finger avtryck på linsen barnen tog
bilder på oss vuxna igår när vi bubblade efter att barnen först hade "lekt" av sig fick vi njuta
Anders jag och Erika :)
image65

Lite påsk fina blommer som står ute vid våran ytterdörr i en Glas"fyr" skyddad i fall de skulle bli frost igen.
107718-63
Hmm undra varför de blev olika storlekar på korten , jag har ju inte lärt mig
min kamra (om jag kommer göra de någon gång skulle jag bli glad *L*)

Igår var jag ju givetvis på mässan de var himla kul. Kände först att de var för mycket man visste inte vad man skulle börja men de var bara att tagga ner och lunka fram och spana in alla utställare. De fanns lotter oxå jag hade turen att vann två fina priser *L*. Sedan köpte jag lite smått och gott ,bra att ha grejer ni vet :)
träffade Erica och Elisabeth när de hade fullt upp med allt shoppande. Givetvis Malin.H oxå hon var ju sååå himla duktig och satt där och scrappade i de dåliga ljuset.Kul att träffa alla. Sedan var de ju fler man kände igen från bloggarna *L*
 Nä nu ska jag gå och kolla på sprängaren tycker den e bra ,de var ju längesedan man såg den.
imorgon natt e de dax att jobba igen fast lugnt......överlåter de tunga lyften till mina snälla kolleger dessa två nätter.

psss  nu e jag lite nyfiken på vad de blir för Tema på nästa paperdolls om två veckor........
Kramis

invigning av vårt lilla"spa"/bubbelpool

Så var de invigning av vårt lilla "spa"
Först blev de lite för varmt vattnet så Anders fick försöka kyla ner de lite med snö bla, sen var de lagom varmt
*L*
Varmt,varmt......... men skönt skönt
107718-62107718-60107718-59

Inte de bästa bilderna, de blir ju fler tillfällen tex imorgon kväll.
Jag var ju ivrig och ville hoppa  i jag oxå :)

Snart dax att shoppa loss

Oj vad de var svårt (igen) att få till något på bloggen den bara strulade tog hur lång tid som helst för att lägga in korten som jag hade scannat fast den sparade den själv så man slapp ju sparainlägg när de var flera jag skulle hämta "hem".ja ja
Några kort som jag har gjort ,tyvärr har jag inte varit så kreativ denna veckan e sååå himla trött hela tiden.Snälla VÅREN kom jag tror de hjälper. Känns som jag skulle kunna sova hela dagarna nämligen.
Ja vet korten e lite snea jag e inte riktigt kompis med scannen .De ska gå fort när jag scannar. Har nämligen den på barnens data så den brukar ju vara upptagen för de mesta :)

107718-60107718-59107718-58

Så e de snart MÄSSA jippi imorgon gäller de jag försöker att ta mig ditt när de öppnar ungefär får ha lite sovmorgon och gå ut med hunden först. Anders kommer ju hålla på med sitt nya projekt att få ihop de nya "Spat" hela lördagen kan jag tänka mig. Så då passar jag på att rymma och shoppa shoppa.
Nu får jag åter gå till min vän dammsugan de e ju skönt att ha någolunda ordning när de e helg :)
Hmm ska nog försöka klämma in frissan idag innan jag ska hämta barnen  oj då får jag sätta fart
Ha en bra helg och shoppa lugnt i helgen alla mässadiggare.