snart 2008

image258
Hela Familjen önskar alla ett    GOTT NYTT ÅR

Så hörs och syns vi i 2008
kram kram

God fortsättning.

Ja så var julen nästan avklarad,oj de lät nästan negativt inte alls vi har haft en mysig julafton med massa julklappar även till mig.Jag måste ha varit väldigt snäll, så mycke fina saker som jag har fått. Anders skämde bort mig massor , med ett guldhalsband med ett hjärta, en Tote-Ally Cool rödscrappväska,en Nagelkurs över en dag (lära mig hur jag ska få fina naglar och dekorera mm) en Romantisk weekend lördag till söndag på Säröhus saröhus. vet att fler har varit där och har varit väldigt nöjda så de kommer vi nog oxå att bli. Alltid skönt att skäma bort sig med avkpppling och god mat :) Fick även en liten "scrappväska" av syrran som jag nog har till stämplar .
Men jag har svårt att få till de i min scrapphörna vet inte riktigt hur jag ska ha de :( vad jag ska stoppa i min NYA fina scrappväska.Hallå paperdollsgirls e de dax att träffas snart eller??? e väldigt sugen på att scrappa.
Har faktiskt gjort några snabba ló`s till (första) thailandalbumet . De e nack delen med alla våra resor detta året hur ska jag hinna scrappa alla dessa fina semester kort?
Nä dax att åter gå till arbetet vi hörs och syns ha de.

Snart julafton ...

Ja nu e man ledig åååå vad skönt.Alla julklapparsmileys   smileys e ordnade och inslagna känns jätte bra :)
Men vad är snön image248??? vill åka skidor och pulka
Här kommer lite blandade kort som jag inte har hunnit visa smileys

image249
Lite alvarlig bagare
image250
Vår egna "lille"  tomtenisse
image254
Killarna fick var sitt glazerade äpplen med strössel på Liseberg med våra kära vänner .Här är deras söner Victor, Anton tillsammans med Rasmus och Linus.
image256
Efter liseberg var vi väldigt hungriga då passar de ju bra med tacos som alla äter :)
ps vår nya lampa syns lite :) över bordet.                                       GOD JUL på er ALLA
image257
Kram

Lite julkort

image244
image245
image246
image247
image248
några julkort som jag har hunnit scanna. De blev ett påsjulkort oxå till våra goda vänner som vi träffade i sommras i kroatien,de var och hälsade på oss i helgen.Jätte kul att vi äntligen fick ihop en helg som vi kunnde träffas på.I lördags var vi på liseberg Vi hade lite tur, Helen (mamman i familjen) vann Stjärnvinst på kexchocklad och Rasmus vann stjärnvinst på ett hjul där man fick en stor champanflaska full med chokeladkolor som twix, mars, bounty mums :)
Ja nu e de mycket (som för de flesta kan jag tänka mig, men snart lugnar de ner sig för mig, bara 3 nätter kvar sedan e jag långledig och jag SKA INTE ta något extra.Vila och ta de lugnt med familjen de ska bli sååå skönt hoppas på massor med snö så vi kan åka lite skidor :) önske tänkande.
kramiz på er alla

Lucia

Oj vilken lucia.lite strul på jobbet men med bra jobbar kollegor ordnade de sig till slut ändå.
Först var de lucia firande med Linus han skulle vara sockerbagare jätte duktig och charmig som vanligt.
Sedan var de Rasmus tur de sjöng för föräldrarna och hela skolan.Rasmus brukar inte vilja så mycket men i år var han med ordentligt sjöng hela tiden jätte bra och läste vers tydligt och fint :) snacka om stolta föräldrar :)
tyvärr var de lite svårt att ta kort men jag lägger in dem imorgon tyvärr funkar de inte här på jobbet :(

långt mellan bloggandet..

Oj vad de går långt mellan bloggandet  just nu och de verkar vara så hos de flesta.Man har så mycket att stå i nu .
Nu har verkligen julen kommit hem till oss nu har tomtarna oxå kommit fram hemma hos oss.Kanske lite tidigt men vi vill ha julkänslan ordentligt nu  Annars blir den så kort för efter jul e man ju trött på allt :)
Och till helgen ska vi få besök av ett par vänner som vi träffade i kroatien i somras de ska bli sååå kul att träffas gå på liseberg bla.Hoppas de inte tycker vi e helt knäppa som har tagit in julensmileys redan, Fast lite knäppa smileys vet jag att vi e *LER* i de flesta saker och ting. Här görs julkort fast jag har inte hunnit scanna dem innan mina kära kollegor vill ha dem :) kul när någon uppskattar de man gör *L* men nu börjar de ju dra i hop sig för att skicka iväg till ens egna släktingar och vänner.Så i kväll får jag nog tillbringa i min scrapparhörna inte fy skam de heller.
Ha de gott alle sammans MSN smileys

långt mellan bloggandet..

Oj vad de går långt mellan bloggandet  just nu och de verkar vara så hos de flesta.Man har så mycket att stå i nu .
Nu har verkligen julen kommit hem till oss nu har tomtarna oxå kommit fram hemma hos oss.Kanske lite tidigt men vi vill ha julkänslan ordentligt nu  Annars blir den så kort för efter jul e man ju trött på allt :)
Och till helgen ska vi få besök av ett par vänner som vi träffade i kroatien i somras de ska bli sååå kul att träffas gå på liseberg bla.Hoppas de inte tycker vi e helt knäppa som har tagit in julen redan, Fast lite knäppa smileys vet jag att vi e *LER* i de flesta saker och ting. Här görs julkort fast jag har inte hunnit scanna dem innan mina kära kollegor vill ha dem :) kul när någon uppskattar de man gör *L* men nu börjar de ju dra i hop sig för att skicka iväg till ens egna släktingar och vänner.Så i kväll får jag nog tillbringa i min scrapparhörna inte fy skam de heller.
Ha de gott alle sammans MSN smileys

**

Ja de var en lugn och skön helg.Linus hade en kompis som sov över fredag-lördag. Jag och Rasmus var på julmarknad i ubbhult hos syrran ush vad de regnade. Men vi fick ju se och träffa Glenn och Tobias Hysen de delade ut diplom till alla fotbolls killarna. Sedan var Rasmus på barnkalas på lek och buslandet. Oj vad jag slocknade tidigt i lördags vid 20.30 var jag helt dö.Anders tyckte att jag hade lika gärna kunnat jobba :)
Förstår dig Anneli hur kan man vara så trött som man ofta är???
Men vad ut vilad jag var på söndagen Jätte skönt!! Mindre trevligt var att killarna åkte på magsjuka senare på efter middagen :( kvällen. Så mondagen var Anders hemma med barnen efter som jag hade jobbat söndagnatt (extra).ja nu har hela familjen haft magsjuka jag kännde av de på jobbet på tisdagnatten så där trevligt,
så när morgon personalen  kom tog jag min "spy"påse i handen och gick ifall jag inte skulle hinna hem. sedan på eftermiddagen var de Anders tur :(  Något posetivt med magsjuka är att man går ju ner i vikt
Vad händer annars vi försöker att "bygga" göra en lampa till vårat fin bord vi har fått hjälp med stommen av ek av Gunnar syrrans man.Men nu ska de dit med lamper kjedja och ljus hade vi tänkt oss.Jag får fota resultatet sedan :)

lite fler julkort
image241

image242

image243

Ha en bra dag 

lite mer julkort

image238

image239

image240

Trevlig 1 advent!