På semestern

I österrike på kvällarna om vi orkade passade vi på att spela kort och pyssla. Min pysselväska fick ju plats bland all annan packning.
Killarna var helt tagna av att man fick "härma" en annans layouter.Så de tittade i mina scraptidningar och satte igång. Rasmus (91/2 år) fick ihop 2st
image309
och en fin på sin kära mamma och pappa.Han ville haft rubriken "kärleksparet" fast de fick inte plats.
image310

Linus (7år) gjorde en på honom och Sally
image311

jag fick oxå gjort lite fast alla visar jag inte riktigt ännu.Någon kanske dyker upp på
mässan i helgen.
image312

Nu ska jag sätta mig och göra tre kort som är beställda till kollegor som fyller jämmt och ska sluta på jobbet de måste ju vara klara till i kväll.

ha de

Hemma igen

Ja då var man hemma igen.Ush så kalt ni har de här hemma vi som hoppades på våren när vi kom hem.
Vi har haft de toppen skönt fast lite blåsigt och snöigt mer än vanligt denna tiden.Tyvärr kunnde vi inte glassa oss lika mycket i solen som vi brukar göra denna tiden.
Lite kort från Österrike
image305

image306

image307

image308
Ja ett litet smakprov från våran resa .
Dax att fortsätta packa upp allt och tvätta :(

Nu e de dax

Igentligen har jag inte tid att sitta här eftersom jag håller på att packa, men man måste ju ha ett av brott i mellan åt.
Ikväll bär de av till Österrike ska bli såå himla skönt med lite snö *snöflinga* och skidåkning :)
Igår fyllde Julia vår guddotter år. Då gjorde jag ett sådant här kort ideen/tipset fick jag på Arkivets klubbdag för några veckor sedan Man stämplar på ett overheadpapper, denna gången stämplade jag texten Hipp Hipp Hurra på overheadpappret  och häftade fast den ovan på motivet. De blir ganska tuff och roligt tycker jag.

image304
Alltid kul med nya ideer. När jag kommer hem (el om de får plats kanske de slinker ner lite pyssel i packningen) så ska jag prova mig på att göra ett sådant där roliga och fint kort som Annelie gör. Tack för tipset Annelie ;)

                                                      
            Glad påsk
                                                                    

Om vi inte hörs innan.


3 layouter

Ja då var de paperdolls i söndags. Alltid lika kul att få sitta hela dagen lång och bara tjöta och scrappa med super duper trevliga människor :) men jag saknar några :(
4 layouter blev de gjorda, men har bara hunnit scanna 3 st .

image301

image302
Jag gillar "kunga"pappret mycket, tycker de är fint men kännde att jag fick ändå inte till den riktigt.
De är ju så ibland, man får bara gå vidare annars blir de inte mycket layouter gjorda *LER*
Eller så kanske jag ändrar den helt här hemma eller hur Elisabeth de kan man ju  *ler*

image303

Ingen fara

Hallå snälla goa tjejer ni behöver inte känna er dumma angående Borås i lördags.Jag kunnde ju frågat er ordentligt.Och så spar jag ju de pengarna så jag har dessto mer att spendera på mässan i slutet av denna månaden :)  Stämpel och scrapmässan.  Alltid något bra.

Har jag sagt att "vi drar till fjällen mest hela kvällen.....(de e väl så sången går *ler*) Nä fjällen blir de inte MEN vi åker till Österrike nästa helg de ska bli sååååå skönt och kul få lite skidåkning de har ju varit fattigt med de här hemma.Vi ska hyra en lägenhet i närheten av  Kitzbuhel (-kirchberg) och Skiwelt.Ingen av oss har varit där förut och åkt i dessa backar, kul med lite nytt :)
Visst ser de skönt ut!
Vi tycker de e en väldigt bra tid att åka i mars. Oftast är de inte så kallt och så hoppas vi på att solen är framme mycket  :) De kommer nog ta någon dag (som vanligt) innan man kommer på hur de var man skulle göra med skidorna .Förra året blev de ju inget (dessto mer thailand)skidåkande.

På söndag är de paperdolls Jippi!! alltid lika kul att få träffa scrappartokiga tjejer (hoppas vi blir några stycken) och bara få pyssla och tjöta hela dagen lång.

Dax att åter gå till jobbet ha de

Lite påskkort

image299
image300

Ha en skön helg.