Ingen fara

Hallå snälla goa tjejer ni behöver inte känna er dumma angående Borås i lördags.Jag kunnde ju frågat er ordentligt.Och så spar jag ju de pengarna så jag har dessto mer att spendera på mässan i slutet av denna månaden :)  Stämpel och scrapmässan.  Alltid något bra.

Har jag sagt att "vi drar till fjällen mest hela kvällen.....(de e väl så sången går *ler*) Nä fjällen blir de inte MEN vi åker till Österrike nästa helg de ska bli sååååå skönt och kul få lite skidåkning de har ju varit fattigt med de här hemma.Vi ska hyra en lägenhet i närheten av  Kitzbuhel (-kirchberg) och Skiwelt.Ingen av oss har varit där förut och åkt i dessa backar, kul med lite nytt :)
Visst ser de skönt ut!
Vi tycker de e en väldigt bra tid att åka i mars. Oftast är de inte så kallt och så hoppas vi på att solen är framme mycket  :) De kommer nog ta någon dag (som vanligt) innan man kommer på hur de var man skulle göra med skidorna .Förra året blev de ju inget (dessto mer thailand)skidåkande.

På söndag är de paperdolls Jippi!! alltid lika kul att få träffa scrappartokiga tjejer (hoppas vi blir några stycken) och bara få pyssla och tjöta hela dagen lång.

Dax att åter gå till jobbet ha de

Kommentarer
Postat av: Anneli

Men hallå din globetrotter! Ni reser och far! *L*
Låter underbart med en skidresa. Är inte det minsta avis!
Ska bli kul att träffas på söndag!
krAM Anneli

Postat av: malin

härligt med skidresa - och det ser ju fantastiskt ut!!! vi åker till Branäs på påsklovet, något hela familjen ser fram emot... *kram*

2008-03-06 @ 21:40:02
URL: http://mallafors.se
Postat av: Anneli

Va gullig du är!! Håller tummarna för att du har lastbilen kvar hemma!
krAM Anneli

2008-03-07 @ 13:10:02
URL: http://anneli68a.blogg.se
Postat av: Annika

Så vackert det är...hoppas att det är lika mycket snö som på bilderna.Alltid skönt att komma bort lite.Kram Annika

2008-03-08 @ 07:49:23
URL: http://mellbina68a,blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback