Sol Sol strålande sol.......

Jag håller med mina blogg vänner vilket härligt väder de har varit KANONfint.hoppas de får hålla i sig.
Nedräkningen har börjat de ska bli sååå himla mysigt att få åka bort bara jag och Anders några dagar (söndag till tisdag förmiddag) på en sådan där polen kryss typ Kielkryss e de någon som har gjort den, kanske några tips??
Hemma hos syrran kommer de att vara haj life med alla dessa aktiva killar hmm ja ja hoppas att de sköter sig någolunda :)
Nu börjar nog pysselblocken släppa lite sakta men säkert,jag fick gjort två kort vara av ett gick till en JÄTTE go kompis som fyllde år idag å nej klockan e mycket jag menar igår Grattis Malin.Jag blev nöjd med kortet och de var längesedan man blev näjd på de man gör.Tyvärr fick jag inte ihop scannen de bara strulade (som de har gjort den senaste tiden när jag ska scanna) så de blev inte heller scannat."De går fler tåg".
 Ha de så jätte skönt ute i solen idag (medans jag ligger inne och sover :)  )
Paperdolls vi ses en stund på söndag jag kan ju inte hoppa de helt  *L* 
sköt om er alla
kram

Hej Hej

Chefen ringde igår och berättade att vi var tre stycken från natten som skulle få gå en Berörings(massage) kurs på dagtid ,Jättekul fast visst lite trix för att fixa vikarie på natten då vi var 2 från samma pass men vi lyckades :)
Oj vad jag ska jobba konstigt i maj.Nu kan inte änns jag "schemat" för maj i huvudet .De kan vara kul med lite ombyte och extra pengar e ju alltid välkommet  så man har något att spändera med i ullared el på semestern i sommar (de är nog slut innan dess :)  )

De har änna ståt still i scrapphörnan, de blev två kort gjorda förra veckan de ena till min älskade morbror och ett grattis kort till Anders fast tyvärr inte så roligt var inte riktigt i topp form just då. Men nu får jag nog försöka mig på lite kort de e många som fyller år nu :) :) De får man ju inte missa  *LER*
Nä nu e de dax att hjälpa barnen
 vi hörs en annan dag ha de kram


ULLARED???

hejsan svejsan allihopa
Ännu en lugn helg jobbade extra i fredagsnatt men de var helt okej. Nattmötet i torsdagen gick faktiskt väldigt bra mycket inför somman och hösten så chefen hade inte tid med allt tråkigt hon skulle klaga på :)

E de  någon som e lika sugen som jag på att åka ner till Ullared och shoppa loss snart :) ???
shpping tarmen drar.....
Först hade jag hoppats på att få ihop lite roliga människor och typ åka ner på fredagen och övernatta i deras stugor så man kan kolla in lite på fredag eftermiddag och sedan ta en pizza och dricka lite vin i stugan och tjöta. Sedan på lördagenshoppar man loss ordentligt , tur man har ullaredkortet så man kan betala senare :) (månaden efter mm)
Men tyvärr tror jag inte de finns några stugor lediga :(
Ja ha de blir en tråkig städardag idag när de e så tråkigt väder, vi hade igentligen tänkt bygga/försöka att få till ett staket runt tomten så Sally kan springa lös.För nu rymmer hon bara med de gröna nätet som vi hade satt in i häcken,trycker hon ner och hoppar över.
Nä nu får jag åter gå till städningen :(
får kollar runt lite i bloggar värden lite senare
kramis

lite gladare idag

mamma ringde precis och grattade mig och berättade att min morbror var mycket bättre idag de har väl troligen börjat sätta in medicin.Å vilken bra "present" att höra de, så nere jag var i går kväll och idag på morgonen. Vad skönt de e att få skriva av sig lite oxå Tack Malin.f(msn)

GRATTIS Min älskling på födelsedagen (om han nu skulle kolla in här)image86
ja vet att jag har visat denna fast jag vill ju bara ge min älskling en blomma *LER*
kram

orättivist

Vad livet e orättvist, pratade med min mamma idag efter att jag hade varit ute på stavgång i 1 tim 15min med Malin.h (tack för trevligt sällskap) min Älskade morbror e jätte sjuk fy f...n vad de e orättvist, stackars mamma som hela tiden har något bekymmer att tänka på hon e ju mamma mer eller mindre för sina syskon de är 6 stycken efter som både min mormor och morfar e döda så har mamma "tagit" över den rollen.
För lite mer än 1 årsedan fick min älskade moster värsta elakartad bröstcancer blev jätte sjuk ingen rolig historia fast den "slutade" ganska bra nu e hon hyfsat frisk -som tur e så har hon en vilja av stål. Som jag tror hjälper till att över vinna denna jobbiga tid som är och har varit. Så nu när hon börjar bli frisk och åter går sakta men säkert till vardagen så dyker de upp ett nytt bekymmer i släkten/familjen visst e de orättvist

Jag säger bara de ta vara på stunderna NU skujt inte upp saker och ting LEV nu du vet inte vad som händer imorgon....
Vad negativ jag låter men de e alldeldes för många runt om kring mig som bara rycks bort helt plötsligt :( snyft

Så fick man lättat lite på hjärtat för att inte känna sig helt nere Tack
Nä nu ska jag krypa ner jämmte Anders i sängen
undra vems tur de e att komma in med te på sängen och sjung ,båda ligger kvar och väntar på att bli uppassade på sin födelsedag.Nä de blir nog inget med de de e ju vardag och Anders går ju upp 6,00 inget för migZzz
sedan e de ju inte lika viktigt med födelsedagen längre fast man vill ju kanske få något paket .oj nu låter jag kanske som ett barn :)
sköt om er alla och kom ihåg TA VARA PÅ TIDEN NU.
karmis

underbar helg

Vilken underbar härlig helg de har varit bara varit hemma och tagit de lungt med att pula i trädgården Anders har eldat massor av gammla grenar som har leggat och skräppat lääänge bakom huset. Undra vad vi ska göra där nu de blev så tomt fast de e en väldigt svår plats sluttar mycket och tyvärr inte så himla mycket sol heller. här kommer tre layouter som jag fick gjort hos Elisabeth har två till från förra papperdolls träffen som jag ännu inte har scannat de har bara krånglat när jag ska scanna :( men tillslut blev dessa bra i vilket fall

image94
Linus hemma i vår pool (tyvärr har jag inte hittat någon bra titel/rubrik de kanske kommer senare)

image95
Rasmus gillar att showa för oss på nyårsafton.

image96image97
Linus vår egna lilla konstnär här blir de drakar och monster.
tyvärr har jag inte fattat hur man får ihop en dubbel jag försökte sammanfoga dem men de ville inte.

Så e de snart ny vecka jobba två nätter sedan e de nattmöte på torsdag som jag igentligen INTE vill gå på fast de e massa tjafs så jag känner att jag måste vara med, Anders e  inte glad han heller . Då de e vår födelsedag men vi ska passa på att åka bort bara jag och Anders. Först kollade vi på att åka och mysa som Tina hade gjort på Säröhus men de blev en polen kyss istället så man kan få shoppa vårt öl och vin förråd e nästan helt tomt.Vi brukar bunkra upp när vi åker hem från kroatien och när vi åker hem från österrike, men nu blev de ju inget österrike. Så de passar utmärkt att åka till polen och fylla på förrådet här hemma och ha de mysigt bara jag och Anders utan gnälliga barn som inte vill någonting.
vi hörs kramis

"Lite" kort från semestern i thailand

Här kommer lite kort från semestern oj vad svårt de var att sålla bland alla hundra,undrar hur
man ska kunna välja vilka man ska scrappa ...

image80
Rasmus snorklar bland fiskarna på ön kho wai

image81
Vår bungalow på whitesand på ön kho chang

image82
solnedgång

image83
Ett av våra boenden ´var i en hydda på pålar väldigt simpel, men de måste man ju prova på oxå

image84


image85
Anders gottar sig i solen på ön kho maak

image86
Ljuvliga blommer

image87
ett härligt kort helt enkelt

image88
i poolen på kho cang ( kee bee beach)

image89
Gosa med mamma så man slipper gå i sandende kan ju vara farligt med lite sanden fötterna
uppe på filten

image90
coola killar nattetid

image91
elefantridning i djunglen

image92
härliga vatten bäst på kho samet ett av vårat favorit ställe på denna resan.

image93
utsikt från vår bungalows på ön kho wai underbart snorkelvatten.

oj oj oj ni orkade se alla korten de var ju svårt att välja.... vilka man skulle visa .
ha en bra  kväll
kram Nancy

Tack....

Tack för en helt fantastisk dag Elisabeth och alla andra.De var lite tråkigt att behöva gå i väg och jobba, hade gärna stannat kvar :)
Men fick gjort 1dubbel + två enkla layouter helt nöjd, de var ju inga avanserade men helt okej.
Längtar på att få börja scrappa något från thailand så jag får nog skicka iväg en beställning till postfoto imorgon *L* när jag har sovit färdigt.
Njut av eran extra lediga dag imorgon och ha de bra.
Kram

Bangkok good by

Nu borjar denna resan ga mot sitt slut, inatt aker vi hem till Sverige :)
Har faktiskt inte shoppat saaa himla mycket ja foreseten vi hittade ju skor hur billigt som helst, jag kunnde inte bestamma mig mellan 3 par da sager Anders till mig att jag e dum som star och velar mellan dem nar de kostade 28kr st sa de blev 3 par till mig 2 par till Anders.Till killarna fanns de tyvarr inget ,de var for mesiga tyckte de.nar de blir lite storre kan de ju fa kopa Puma skor el..

Jessika
vi kommer hem kl 11:35 pa landevetter med KL(M) 1155
vi kan sla en plingla nar vi e i amsterdamm da vet vi om de e nagra forseningar el nagot.
vi hors

Na nu ska vi ut och ata lite och shoppa lite till.....
Jag lovar de kommer mycke kort nar jag kan ladda ner ordentligt hemma i kara goteborg :)

Glad pask pa er ALLA
kram
om de e nagon som vill nagot smsa

Kho samet

Nu har vi tagit oss till on kho samet.En national park jatte fin men ush vilka vagar on e lite sa vi tankte vi skulle aka runt med vespa som vi hyrde.Vilken fard.De har varkligen INGA vagar massor av hallor stenar oj oj oj jag har tranings vark mellan bena efter att ha kampat att kora har i 1,5 timme killarna holl hart fast i oss som sma ryggsackar.
Imorgon bar de av till Bangkok for att vara lite kulturela ++++massor av shopping.
Killarna e trotta pa pudersanden vill hem ni eller ha pool :)
De tjotar om att de vill ha sina alskade klippor som i Kroatien.
Jessika vi ringer nar vi e i amsterdamm ska vara hemma i sverige runt 12.00 paskafton tror jag
Ita min maila adress (kollar den nar jag kommer hem till sverige)
nancy.s@rixmail.se
Skot om er alla goa kompisar som kollar runt vad vi hittar pa
kram Nancy