Skönt väder!

Vilken underbar helg skönt väder och inget jobbat :)
Vi har bara tagit de lugnt, letat efter en ny matsals möbel i Ek De finns många snygga fast svårt att bestämma oss... fick gå ner till grannen i dag och se vad hon tyckte och trodde passar bra hos oss.Hon har verkligen känsla för inredning. Wow vad fräkt hon hade gjort i köket e sååå avundsjuk,du får alltid till de så himmla tufft och bra Erika.
Viket härligt väder, i går satt vi ute till kl 24.00 (fast visst vi fick ta på oss en tjocktröja)och bara tjöta och hade trevligt med våra grannar Stefan och Alexandra.Stackars Alexandra hon har troligen blivit allergisk mot sprit, först trodde hon att de var öl men i går provade hon att dricka lite vin och samma sak.Hon svullnar upp inne i munnen , de måste vara jätte äckligt lite panik att de ska sätta igen sig ordentligt :( Har någon hört talats om att man kan vara allergisk mot SPRIT???
Nä nu e de dax att fixa lite mat på grillen, ha en fortsatt skön dag
kram på er alla

Kommentarer
Postat av: Ita

ha ha ha, det är väl inget att skratta åt men det lät så roligt när du berättade att hon ev blivit allergisk mog sprit, stackars sate! ohc Nej jag har inte hört om ngt annat fall. Hoppas att det bara är tillfälligt.
Kram

Postat av: Malin

HJÄLP vad hemskt -att bli allergisk mot alkohol... *småler* men jag fattar - det är ju riktigt läbbigt...kan hon inte gå och testa så hon får svar på vad för ämne det är hon reagerar på? låter som att ni också haft en skön helg - hoppas vi kan ses över en fika snart! *kram*

2007-06-03 @ 22:20:43
URL: http://mallafors.blogg.se
Postat av: Anneli

Ja visst har det varit härligt!! Lät som en mysig kväll. Härligt med lååånga ljusa kvällar!
Ingen höjdare att vara allergisk mot alkohol! Hua!!
krAM Anneli

2007-06-04 @ 08:37:15
URL: http://anneli68a.blogg.se
Postat av: elisabethp

vilken tråkig grej at vara allergisk mot...stackars henne. Och tekopps-stämpeln,,den har gått vidare till Malin.H med resten som jag fick i rundan.
kramar

2007-06-04 @ 19:23:52
URL: http://www.elisabethp.blogg.se
Postat av: Malin H

Puh! Vilken tråkig allergi....det kan ju vara något I ALKOHOLEN hon inte tål....
Visst har vi haft en härlig sommarhelg!!!
Kram kram

2007-06-04 @ 22:54:36
URL: http://malinsscrap.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback