En toppen helg

Vilken helg de har varit, bara sååå rolig. De har varit scrappmässa i göteborg :) även goa människor från Nässjö var här ;) och fick shoppat en hel del roligt. Jag fick äran att hjälpa Tarja i Arkivets monter på lördagen. De är ju bara så roligt att stå där mitt i allt pyssel, och få ge andra lite tips och ideer. Tack Tarja. 
De blev även mässan  söndagen oxå. Jag kännde att jag inte hann med att kolla själv på lördagen. Så jag åkte in en sväng även på söndagen. Där jag  träffade två av mina goa vänner. Elisabeth och jag fixade lite priser mm till nästa helgs paperdollsträff.
Sedan fick jag chansen att vara "personligrådgivare" *fniss* till min Vän Anna och hennes dotter Elin.
Jag var nog lite velig, ville ju vissa de bra grejerna, nästa gång går vi uppi från och ner. Denna gången blev de lite huller om buller. De var ju lugnt på folk på söndagen. Visst har jag shoppat en hel del i helgen bla lite roliga och söta stämplar, chipboardalbum som jag vill sätta igång och prova. De kanske kan komma något kort upp här på bloggen snart *L*
Ha de gott allihop


Kommentarer
Postat av: malin

det låter fantastiskt roligt... jag är såå ledsen att jag missade hela mässan - men vad ska man göra när sjukdomen slår till... kram på dig- vi ses på söndag i alla fall!!! :)

Postat av: Ita

Kul att se dig i lördags.

Kram

2009-03-09 @ 09:43:02
URL: http://itasscrappodatt.blogg.se/
Postat av: Therese

Det var jätteroligt att träffa dig i helgen!

Kram

2009-03-09 @ 10:48:04
URL: http://thereselittlecorner.com/blogg/
Postat av: Anna

Tack för all hjälp igår! Jag lovar att jag ska skapa något nu när du har hjälpt mig med en massa tips! Jag väntar med spänning på lite roliga tips på påskkort.

Kram Kram Anna

2009-03-09 @ 11:02:52
Postat av: Petra

Jaa, det ska bli jättekul att få vara med er på söndag. TACK för inbjudan. Har börjat på några LO's och dom kanske, nä SKA jag kan göra färdigt då. Jag åker gärna med dig om jag får. Hem tar jag mig själv.

Puss i pannan

2009-03-10 @ 12:01:43
URL: http://petraspyssel.blogg.se/
Postat av: Erica

Skall bli så roligt att träffa alla igen på söndag. Kram Erica :)

2009-03-11 @ 07:12:11
URL: http://ericasscrap.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback